Skocz do zawartości

Pozycjonowanie w google.co.uk

saku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciał bym aby moje forum znalazło się w 1szej 10 google.co.uk dla frazy "betting forum"

www.ugbettingforum.com

Czy to ciężkie zadanie? Jaką firmę mogli byście polecić?

Jedna z firm napisała mi że ciężko pozycjonować fora gdyż wyszukiwarki traktują fora jako strony "drugiej kategori" - prawda to?

Pozdrawiam czekając na wskazówki co do pozycjonowania.

Wybierając firmę kieruj się doświadczeniem jakie mają w pozycjonowaniu w google.co.uk

Ja nie uważam for internetowych za strony drugiej kategorii. Nie spotkałem się jeszcze z takim stwierdzeniem.

Pytanie trochę powiązane z tym postem:

Jak dużo użytkowników z wysp klika wyszukując w google.co.uk w przycisk "Pages from the UK"?

Pozdrawiam

Witam,

to co piszą to jedno a rzeczywistość w praktyce nie zawsze z tym jest zgodna.

Masz 45 miejsce na "sports betting forum" pozostałe frazy są nie widoczne srawdzam tylko do 50 miejsca.

Domena niezależnie co na niej jest jest tylko domeną i należy nad każdą pracować solidnie. Nie ma kategorii, (są trudniejsze i łatwiejsze frazy) na ogół z tego co spotykam nie każda krowa o ryczy daje dużo mleka. Jak nie masz doświadczenia to odpuść i daj komuś co bawi się w pozycjonowanie stron angielsko języcznych, po prostu potrzebne inne bazy katalogów. Jak coś wiesz na temat pozycjonowania to zabierz się do pracy i linkuj, zasada link to link dalej jest istotna.

Podbijam, miałem właśnie do Ciebie pisać z ofertą- ale... skąd zorganizujesz budżet na seo?

To mnie martwi z punktu widzenia wykonawcy.

T.

Dlaczego Cię to martwi? Przecież to nie są jakieś ogromne kwoty...Forum będzie potrafiło zarobić na siebie.

pozdrawiam

Trzeba zrozumieć obie strony: Jedną która chce aby taka usługa była wykonana, a drugą aby Klient miał za co płacić. Faktycznie forum to trochę kiepskie podłoże aby twierdzić, iż dany klient jest "rzeczowy" i będzie wypłacalny. Z drugiej strony założyciel tematu chyba nie ma świadomości o jakich kwotach rozmawiamy jeśli chciałby podąć się linkowania na frazy związane z bukmacherka na rynku UK. Jeśli ma być to jedna fraza, to nawet nie ma sensu podchodzić do tego tematu.

Trzeba zrozumieć obie strony: Jedną która chce aby taka usługa była wykonana, a drugą aby Klient miał za co płacić. Faktycznie forum to trochę kiepskie podłoże aby twierdzić, iż dany klient jest "rzeczowy" i będzie wypłacalny. Z drugiej strony założyciel tematu chyba nie ma świadomości o jakich kwotach rozmawiamy jeśli chciałby podąć się linkowania na frazy związane z bukmacherka na rynku UK. Jeśli ma być to jedna fraza, to nawet nie ma sensu podchodzić do tego tematu.

Mam rozeznanie - cenniki wysłało mi już pare firm - od tych typu performance media po freelancerów z forum

harley7:A to robisz komuś pozycjonowanie bez opłat albo komuś kto nie zapłacił ci za miesiąc.Chyba nie zrozumiałeś mojej odpowiedzi.

To tak jakbyś prowadząc sklep dawał klientom towar za darmo. Nie ma zapłaty nie ma towaru ani usługi.

znowu nic nie rozumiesz, podpisz umowę z firmą która sprzedaje towar znacznie powyżej jego ceny, lub z firmą która robi "wałek" jak ten koleś z telewizorami za pół ceny ... Podpisując umowę "za wyniki" popracujesz jakiś tam okres czasu na darmo ... Dlaczego ? To już sobie sam odpowiedz :)

Dlatego przynajmniej ja analizuje wstępnie wypłacalność klienta ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności