Skocz do zawartości

slowa kluczowe a podstrony w google

purzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie:

czy da sie jakos google zasugerowac, zeby w wynikach pokazywal glowny adres strony a nie podstrone?

chodzi mi o taka sytuacje:

hiszpański dla dzieci wrocław:

pokazuje:

www.colorlatino.pl/jezyk/kursy-i-terminy

a przy język hiszpański wrocław okazuje normalnie

www.colorlatino.pl/

czy da sie jakos google "zasugerowac" zeby pokazywal w wynikach strone glowna?

mam tak w wielu przypadkach - rozumiem ze zwiazane jest to tez z tym ze linkuje do podstron a nie tylko do strony glownej...

macie na to jakies pomysly / sposoby?

z gory dzieki

macie na to jakies pomysly / sposoby?

z gory dzieki

optymalizacja strony/podstron pod frazy/wyrażenia kluczowe ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

No i podrzucanie linków z określonym anchorem. Ogólnie Google wybiera atrakcyjniejszą podstronę pod kątem danej frazy. Podstaraj się, aby główną albo odpowiednią uznał za pożyteczniejszą.

Robię ruch w IF.PL - SEO na dużą skalę

tak jak napisali przedmówcy, decyduje o tym to, iż masz na podstronie więcej treści zbieżnej z pozycjonowanymi hasłami, aniżeli na głównej. Poprzez linkowanie pomogłeś google ją zaindeksować, choć i bez tego by ją pewnie zaindeksował i prędzej czy później zastąpiłaby główną w wynikach wyszukiwania. możliwe że postawienie tej podstrony na subdomenie by pomogło, poza tym zmniejszenie słów kluczowych (także odnośniki podstrony). Priorytet podstrony możesz w sitemap zasugerować, ale to raczej samo nic nie da...

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności