Skocz do zawartości

Pozycjonowanie za darmo ? Bez ingerencji w treść?

boras86

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Otrzymałem na maila:

Skuteczne pozycjonowanie za darmo bez przeprowadzania instalacji?

Teraz to możliwe dzięki Seon.pl.

Rozpocznij pozycjonowanie w Seon.pl i ciesz się poprawą pozycji Twoich stron w wyszukiwarkach.

https://seon.pl

Czy ktoś to może wytłumaczyć ? czy to zwykli naciągacze ? ale znowu pytanie na czym żerują ?

z góry dzieki

PS : sory jeśli niewłaściwy dział

Jakiś "spam". Nic tam nie ma na stronie, żadnego kontaktu, opisu jak to działa tylko sie ludzie rejestrujcie i czytajcie newsy.

Po rejestracji możemy umiescić linka na swojej stronie (fakt instalacja nie jest potrzebna - wystarczy html) i dostajemy punkty.... brzmi znajomo (???) - ręczny SWL :/

EDIT:

I jeszcze napisal - "Możesz wpisać dowolny tekst linka związany z tematem tej strony" - ja bym sie bał, że będe miał linki typu "najgorsza firma w mieście" :)

Tak...

dałem nawet na próbe parę linków... Ok. punkty przydziela... daje swoje linki? tylko nie wiem gdzie poszły... zadałem pytanie przez formularz kontaktowy... przecież chce widzieć gdzie moje linki lądują.... Dostałem odpowiedź, że sobie moge za dwa miesiące w wyszukiwarce sprawdzić...

2 miechy na indeksację linka????

proszę was... niech właściciel skończy nabijać ludzi, bo widać wyraźnie, że ktoś tu coś kręci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności