Skocz do zawartości

CMS do serwisu z artykułami do przedruku

bunitas

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, może będziecie wiedzieli. Szukam jakiegoś CMS-a, który nadawałby się do serwisu z artykułami do przedruku, typu albercik.pl czy artykuly.com.pl (artelis zapewne ma autorskie).

Wiem, że jest ArticleMS, ale jest mało popularny, nie ma za dużego wsparcia i jest nieintuicyjny. Wiem też, że było kiedyś coś takiego, jak Article Dashboard, ale obecnie chyba nie można go legalnie dostać.

Wiem, że Wordpressa można by do tego dostosować, ale wolę coś stricte do tego. Darmowe albo płatne - jeśli tylko przychodzi Wam coś na myśl, będę bardzo wdzięczna za wszelkie rady.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

Z płatnych masz PremiumPage - kilka postów niżej.

Dziś wychodzi nowa wersja Panelu Centralnego, więc jeśli chcesz stawiać takich serwisów więcej i szybko tym zarządzać/zarabiać to warto przemyśleć sprawę. Zwłaszcza, że opłata jest jednorazowa, a aktualizacje darmowe.

Właśnie pakuję nową paczkę aktualizacyjną, nieco później pojawi się więcej informacji na ten temat.

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

ArticleMS nie jest w cale takie złe

przekonałam się do niego, przetłumaczyłam i jestem całkiem zadowolona :)

ReTop, dzięki, jak ten pierwszy się nie sprawdzi, to na pewno się odezwę :)

MediaPremium, dzięki, ale chodzi mi o jeden duży serwis, a nie kilka/dużo.

Wiem, że trzeba dopisać funkcję w szablonie "Article" w w zaawansowanych ustawieniach php. If ilość linków przekracza X, to usuń każdy kolejny link. Czy cuś.

Jako że nie jestem programistą ani nikim takim, to jednak niestety nie mam pojęcia, jak taka funkcja miałaby wyglądać :)

O ile mi wiadomo, to nie da się tego po prostu ustawić w panelu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności