Skocz do zawartości

Konkurs SEO 2k11

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Jak podejmujesz się pozycjonowania (nieważne czy hobbystycznie czy pozycjonujesz Klienta) niestety nie możesz marudzić żę TOP10 jest za mocne a Ty dopiero zaczynasz... :)

Wszystko kwestia doświadczenia i $.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomimo, że również proponowałem, by zrobić osobny konkurs dla amatorów SEO, przekonał mnie @początkujący, że konkurs powinien być jeden. Teraz będę się przyglądać a za rok... będzie Wam trudniej bo też dołączę :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Ja bym proponował coś społecznego ...

Ostatnio była sprawa odrzucenia przez PIS ustawy o ochronie praw zwierząt.

Może też coś ostro pograć i na hasło PKO >> https://www.wykop.pl/ramka/817403/malma-mak...ntra-pekao-s-a/

Oczywiście pozycjonujemy swoją stronę na której jest link do tego bloga.

Na hasełko PETA można

https://pomagajmy--zwierzakom.blog.onet.pl/...2,ID390293112,n

https://whocareswhatshewears.blogspot.com/2...re-byy-pod.html

Ja tam jestem za cienki na konkursy, ale sądzę, że pozycjonowanie to nie bieg na 100m.

Zwycięzca powinien być wyłoniony na podstawie jakiegoś przedziału czasu a nie jednego momentu.

Dziś na chwile pojawia się na top1 i wygrał a jutro i pojutrze już go nie ma - co to za zwycięzca ?

Przydał by się jakiś algorytm ustalający zwycięzcę, który w jakimś dłuższym okresie był by w top.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zwierzęta są do tego aby je jeść i ubierać się w ich skóry, nie pisz głupot ;p

Więc jesz psy i koty.... chyba tekstu nie czytałeś.

Wiec w skrócie :

Organizacja walcząca aby nie zabijać zwierząt dla futra lub mięsa zabija je bez jakiegokolwiek sensu.

Ostatnio była sprawa odrzucenia przez PIS ustawy o ochronie praw zwierząt.

Ta ustawa z punktu widzenia praw zwierząt była lekko kontrowersyjna - miała wprowadzić kilka rzeczy na plus, ale też kilka na minus.

Zwierzęta są do tego aby je jeść i ubierać się w ich skóry, nie pisz głupot

Jeśli uważasz, ze zwierzęta to tylko przedmioty do jedzenia to sam piszesz głupoty. Można byc nie-wegetarianinem i jednak dostrzegać w nich coś wiecej niz pokarm.

W każdym razie temat praw zwierząt lepiej odrzucić, bo moze się skończyć tak jak w przypadku ręceprecz, gdzie potem kilka stron lejących wodę trafiało do serpów na hasła, pod którymi ludzie szukali informacji o Tybecie. Część ludzi też spamowała komentarze w blogach protybetańskich. Efekt więc był antyspołęczny.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności