Skocz do zawartości

Problem z indeksacją słów kluczowych

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, mam taki problem, mój serwis po wpisaniu w goole: site:firmyw1miejscu.pl pokazuje ponad 100 wyników a na każdym słowo "kategorie"

Dlaczego nie indeksuje mi nazw z kategorii typu Budownictwo dalej firmy budowlane dzieci-odzież itd.

Może jakiś mod by sie przydał, sam nie wykonywalem strony, dałem zlecenie i ta osoba wykonała w Zendzie

Proszę o pomoc

katalog firm

Okucia meblowe wirtualne targi meblowe pierwsze w Polsce

Ty chyba mówisz o tytułach strony które są linkami w SERPach.

Masz wszędzie dwa rodzaje tytułów, strona jest słabo zoptymalizowana po prostu.

Hej, mam taki problem, mój serwis po wpisaniu w goole: site:firmyw1miejscu.pl pokazuje ponad 100 wyników a na każdym słowo "kategorie"

Dlaczego nie indeksuje mi nazw z kategorii typu Budownictwo dalej firmy budowlane dzieci-odzież itd.

Może jakiś mod by sie przydał, sam nie wykonywalem strony, dałem zlecenie i ta osoba wykonała w Zendzie

Proszę o pomoc

Tworzenie profesjonalnych stron internetowych - www.jackvision.pl

zwrócenie się do osoby tworzącej CMS z problemem i prośbą o dodanie miejsca na wprowadzanie własnych znaczników title i meta description, do tego zrobienie tysiąca innych rzeczy.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności