Skocz do zawartości

Uwaga na użytkownika NAMO

martinewg

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę podobny temat wcześniej, z tym, że ode mnie wyłudzono pieniądze. Przestrzegam przed interesami z użytkownikiem namo i radzę zwrócić szczególną uwagę na ofertę jego "firmy" dostępnej na stronie namo.pl.

Sytuacja wyglądała następująco - użytkownik namo ogłosił na forum, że chce sprzedać licencje na seokatalog. Napisałem do niego, ale powiedział, że już nie ma wolnych licencji, ale sprawdzi jeszcze i da mi znać. Po kilku dniach odezwał się na gg i zaoferował sprzedaż licencji. Przelałem pieniądze, transfer licencji miał zostać dokonany wieczorem lub następnego dnia. I tutaj zaczyna się popis namo. Na licencję czekałem jakiś czas, potem zażądałem zwrotu pieniędzy. Oczywiście się zgodził, ale pieniędzy nie przelał. Kolejne przypomnienia z mojej strony, to ciągłe wykręty ze strony namo. Raz już nawet napisał, że zrobił przelew, ale gdy poprosiłem o potwierdzenie, to już nie było odpowiedzi. Podsumowując - do dnia dzisiejszego nie otrzymałem zakupionego towaru, nie otrzymałem zwrotu pieniędzy - zostałem oszukany i chociaż na śmieszną kwotę, to dla zasady pokażę namo, że oszustwo, to nie sposób na zarabianie pieniędzy.

Temat namo był również poruszany w tym wątku - KLIK

Jeszcze raz podkreślam - radzę uważać na jego oferty, wypowiedzi czy propozycje innych form współpracy.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności