Skocz do zawartości

[propozycja] opcja na [ nierzetelny partner ]ów

Barrackin

15 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba mi się pomysł:

• 1
      2
    • 2
      1
    • oba
      1
    • żaden
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

w związku z tym, że lawinowo powiększa się ilość [ nierzetelny partner ]ów proponuję pewne rozwiązanie.

Nie wiem, jak od strony administracyjno- technicznej wygląda to forum, ale jeśli dałoby radę,

można zrobić coś takiego, że usuwać oszustowi stopkę, i wpisywać (wyraźnie, wielkimi, wytłuszczonymi literkami)-

JESTEM OSZUSTEM NIE RÓBCIE ZE MNĄ BIZNESÓW!

:)

Ewentualnie inne rozwiązanie to napisanie jakiegoś prostego skrypciu, wrzuceniu go np na [ nierzetelny partner ].optymalizacja.com,

każdy mógłby tam podać nick oszusta, jego maila + ewentualnie jakieś dodatkowe info o nim.

Wiem, że jest na forum taki wątek, ale chyba nie daje to jednak rady, skoro ciągle [ nierzetelni partnerzy ] się pojawiają.

Pzdr

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

Osobiście jeszcze nie trafiłem, ale nick, maila, konto zawsze można zmienić więc to może być chwilowe niestety ;/ Taki delikwent odrazu będzie zorientowany, że na tym profilu już nie zarobi. Ale zawsze to utrudnienie bo od świeżaka nikt raczej nic nie kupi.

Programowanie aplikacji internetowych, zaawansowane portale, autorskie sklepy i skrypty na potrzeby SEO - seotarget.pl

Są na forum tacy, co na chama nadal piszą po tym, jak w innym wątku wskazano ich jako [ nierzetelny partner ]ów.

A jak ktoś kto miał konto rok czy dwa lata to też się zastanowi, czy warto zaczynać od nowa- w stosunku do świeżaków ludzie są ostrożniejsi.

logomini.png
artykuły | opisy | tłumaczenia | synonimy | content marketing| prowadzenie FB

TXT4SEO.pl | txt4seo@txt4seo.pl| 516 423 653

Jestem ZA i proponuję na dobry początek zacząć od NAMO - dowody mogę przesłać administracji forum. Podkreślam - zostałem oszukany przez NAMO. NAMO to nierzetelny partner i radzę się dobrze zastanowić nim zrobicie z nim jakikolwiek interes. W moim przypadku skończyło się na stracie niewielkiej kwoty pieniędzy, następnym razem może być inaczej.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

ingerencja w stopkę bez regulaminowego ALE jest ingerencją w sferę własności prywatnej w zwiazku z cyzm absolutnie odpada - naruszenie dób art 23 i 24 KC.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności