Skocz do zawartości

Proszę o ocenę

kdk

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, jak napisałem w temacie, proszę o ocenę strony Instalacje elektryczne Zielona Góra. Proszę o podpowiedzi, co dodać na tę stronę, bo wydaje mi się trochę pusta, a już nie mam pomysłu. Ewentualnie co poprawić? Myślałem o dodaniu skryptu, który w miejscu, gdzie jest teraz Copyright..., będzie przewijał tekst, zawierający słowa kluczowe. Wydaje mi się to jednak dość nieprofesjonalnym rozwiązaniem, choć pewnie znacząco mogłoby wpłynąć na wyszukiwania. Może zrobić to w innym miejscu, czy w ogóle sobie odpuścić?

Z góry dziękuję za wszystkie komentarze. Jeśli strona Wam się podoba, proszę o plusik;)

Mi nie podoba się sposób wyświetlania Realizacji - jest chaotyczny i nieczytelny. Wyświetlanie tak jak spisu treści byłoby bardziej czytelne (tytuł z odnośnikiem do galerii i opisu realizacji).

Zbyt duża ilość słów kluczowych na tej stronie chyba jest? Nie znalazłem nigdzie cennika?

Dobrze by było dodać formularz kontaktowy zamiast podania po prostu maila.

Fajny motyw z tymi przełącznikami głównej grafiki :)

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Formularz kontaktowy wydaje mi się zbędny, bo wg mnie i tak nikt z tego nie korzysta. Chyba, że się mylę, to proszę o sprostowanie. Co do realizacji, chyba masz rację. A jakim programem sprawdzasz ten procent słów kluczowych? Bo nie chciałbym z nimi przesadzić.

1. Formularz powinien być.

2. Wyrzuciłbym adres i telefon z wszystkich stron i zostawił tylko w zakładce kontakt (zmniejszenie liczby "odrzuceń").

3. Masz te same słowa kluczowe, tytuł i opis strony na każdej podstronie- błąd.

4. Być może warto dorzucić info o uprawnieniach, do ilu kV macie oraz linki do odpowiednich przepisów np. SEP.

Masz dwa wartościowe linki- samodzielny audyt SEO oraz darmowy kurs pozycjonowania.

P.S. Dałem +1, co mi tam ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Mnie nie podoba się efekt napisu po lewej stronie, gdy się kliknie na kategorię (przykładowo Realizacje, a potem podstrony). Gdy klikniemy na kategorię to jest na pierwszym planie na napisie biały, a potem żółty i te kolory trochę się zlewają i powodują, że napis staje się rozmazany.

Z formularza korzystają mniej obeznani Internauci - pracowałem w sklepie, którego klientami były osoby +40 i widać było, że formularz jest potrzebny.

Dodatkowo z tym napisem bym coś zrobił (nie wygląda to profesjonalnie)

Witamy na naszej witrynie internetowej!

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności