Skocz do zawartości

[Wykonam] Wartościowe preclowanie - do 50 PORZĄDNYCH precli

moody

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Oferuję preclowanie, czyli dodawanie do precli na nieco innych zasadach, niż się to powszechnie przyjęło. W przeciwieństwie do konkurencji, zamiast tysięcy wpisów o małej wartości proponuję ograniczenie się do "TOP50" - 50 porządnych artykułów dodanych do 50 porządnych precli/serwisów/blogów. Szczegóły poniżej.

Artykuły

Lepsze niż preclowe lanie wody, w pełni unikalne (bez mieszarek) i długie: 1600 - 2300 znaków. W miarę możliwości stosowanie nagłówków, wypunktowań, obrazków, żeby wyglądało to bardziej naturalnie. Oczywiście artykuły są tematyczne, a więc pisane pod danych anchor.

Precle

Starannie wyselekcjonowane, ze stosunkowo małą liczbą linków wychodzących i długim stażem. W "50-tce" jest też kilkanaście prywatnych precli-blogów, do których mam dostęp oraz serwisy dziennikarstwa obywatelskiego. Przykładowe serwisy, do których trafi wpis:

Albercik.pl, Artelis.pl, Artykuly.com.pl, Bloges.pl, E-czytelnicy.pl, Sbart.pl, Weask.pl, Artykuly.net.pl, Indelb.pl, Hebansc.pl, Pabliszer.pl, Poradnik.media.pl, Publikuj.org, Smob.pl, Shout.pl, Ithink.pl, Thot.pl, Alejaartykulow.pl, Pisanie.info.pl, Centrumpr.pl

Przykładowe wpisy

Przykład 1

Przykład 2

Przykład 3

Przykład 4

Przykład 5

Pozostałe informacje

Czas wykonania: 7-14 dni - po tym czasie przesyłam częściowy raport. Raport końcowy po zaakceptowaniu wszystkich wpisów.

Terminy: przyjmuje tylko jedno zlecenie na raz, w przypadku większego zainteresowania obowiązuje kolejka.

Tematyka: tylko tematy, o których mam jakieś pojęcie, a więc finanse, reklama, internet, turystyka, sport, biznes. Najlepiej pytać. Tematyka "zakazana" nie wchodzi w grę.

Ilość linków: różne serwisy mają różne wymagania, więc najlepiej podać adres i anchory dla strony głównej i 1-2 podstron, a ja w miarę możliwości będę umieszczał tyle linków, ile się da.

Płatność: z góry, chyba, że naprawdę mam do czynienia z ważną osobistością tego forum - wtedy pół na pół. Faktur/rachunków nie wystawiam.

Kontakt: serwisbukmacherski@o2.pl lub PW

Cena - 300zł

W razie pytań/zainteresowania zapraszam do kontaktu.

pozdrawiam

Michał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności