Skocz do zawartości

Hosting seo

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Postawiłem na SeoLite nawet jeden prywatny blog który nie jest zapleczem (ok 400 odsłon dziennie) i śmiga że niejeden normalny shared mógł by im pozazdrościć. Przez pół roku była jedna awaria którą szybko naprawili, naprawdę za te pieniądze niema się czego przyczepić.

bieluch, tak jak napisałem, najwidoczniej zależy od serwera:) ale nie jestem jedynym, który ma takie problemy z lokoz:) w dodatku lokoz potwierdziło, że jest problem :) wymiana oprogramowania pomogła na chwile bo jak sie okazało strony niektórych klientów padły, więc wrócili do poprzedniego :rotfl: co skutkuje tym, że ja znowu nie mogę pracować ;)

Mysle, ze tu rozbieznnosci w opiniach sa z tego tytulu, ze moskit pisze o lokoz, a pozostali o SEOlite. To jest ta sama firma, ale sa to rozne maszyny, wiec jak nawala lokoz to nie znaczy, ze seolite tez.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności