Skocz do zawartości

Częstotliwość zmian na stronie...

Jaason^312

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Dwa pytania:

1) zastanawiam się nad wprowadzeniem na stronę czegoś w rodzaju "ostatnie wpisy z forum". Strona jest teraz w miarę statyczna. Raz, albo dwa razy w tygodniu dochodzi jakaś treść (aktualność) i się zastanawiam czy to nie za rzadko i czy dobrym pomysłem jest wprowadzenie wcześniej wspomnianej funkcjonalności.

2) miałem kontakt z firmą której nie udało się wypozycjonować strony na trudniejsze frazy i teraz zaproponowali 20 innych o wiele łatwiejszych. Inna firma zajęłaby się tymi trudniejszymi. Czy to się ze sobą gryźć nie będzie, oczywiście pomijam zmiany na stronie linkowanej oraz czy linkowanie fraz słabszych może wspomóc tą mocniejszą? Choć to wydaje mi się oczywiste chcę się jedynie upewnić. Linki to w sumie linki.

Pozdrawiam

Jaason

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności