Skocz do zawartości

[sprzedam] Ebook - 53 str. w cenie 497 zł

anka1705

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Przedmiotem sprzedaży jest mój autorski Ebook.

Tytuł: Tajemnice zarabiania

Opis: Jest to kurs na temat zarabiania w Internecie. Opisane są w nim sposoby zarobku, podpowiedzi dotyczace startu w konkretnej dziedzinie, możliwości rozwoju itp.Kurs ten jest skierowany zarówno do osób dorosłych jak i młodzieży. Sposoby te przedstawiają normalne zajęcia, jakie można podjąc w Internecie np. praca Copywritera, grafika czy nawet sprzedaż rękodzieła. Wszystko opisane jest jak najbardziej szczegółowo. Podanych jest również wiele przydatnych linków i stron www.

Ilość stron: 53 str.

Ebook nie wymaga żadnych poprawek i innych tego typu rzeczy. Jest napisany poprawnie pod względem ortografii oraz posiada logiczną treść.

Osoba zakupująca Ebook ma oczywiście prawo wykorzystać go do celów komercyjnych, czyli zacząć zarabiać na sprzedaży Ebooka. Ja niestety nie mam takiej możliwości, dlatego postanowiłam go sprzedać.

Cena Ebooka:497 zł

Cena do lekkiej negocjacji

Możliwość wystawienia aukcji Allegro

Mogę wysłać fragment Ebooka

Zainteresowanych proszę o kontakt:

anka1705@onet.eu

Pozdrawiam

Anna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności