Skocz do zawartości

Prosze o ocena

marfish

Rekomendowane odpowiedzi

Z całym szacunkiem ale mi osobiście praktycznie cała kolorystyka nie podchodzi. Kolory się dosyć mocno gryzą ze sobą.

I ten favicon...

Wdrażaj systemy ISO taniej, szybciej, pewniej. Oferujemy wdrożenia, szkolenia, certyfikację ISO 9001 oraz innych systemów z branży. Przedstawimy oferty związane z systemami ISO w ciągu 5 dni, a Ty wybierzesz najlepszą z nich!

Menu nie jest wyśrodkowane, a ten zielony tak bije w oczy, że nie za bardzo da się patrzeć niestety na tą stronę. Grafika nie jest też najwyższych lotów... Nie wiem też dlaczego stopka na dole ma zupełnie inny kolor niż reszta strony?

Mógłby zostać zielony, ale musi być odpowiednio stonowany, nie taki rażący w oczy. Akurat zielony często łączony jest z czarnym, aby nie było takiego kontrastu. W Internecie znajdziesz dużo narzędzi, które pozwolą ci na komponowanie kolorów razem i podpowiedzą jak je dobrać, by się nie gryzły. Najlepiej było by przerobić cały szablon, bo niestety przypomina on nieco lata 90-te :)

Już jestem po lekturze artykułów na temat przekierowania 301. Bardzo Wam dziękuję za zwrócenie uwagi.

Nie wiem tylko czy w moim przypadku da się to zrobić;) Przez to, że jeden z komponentów blokuje mi proste adresy nie korzystałem do tej pory z mod_rewrite. Teraz ta funkcja jest już wlączona a przekierowanie dopisane do htacces.

Macie większą ode mnie wiedzę, czy możecie sprawdzić czy moje zabiegi zakończyły się sukcesem? Ja coś nie widzę różnicy...

Pragnienie szuka sposobu, niechęć szuka wymówki.

marfish.pl

Sklep wędkarski

Forum o futbolu

W keywords i description idziesz na jakiś rekord? Za dużo tego wpisałeś. Te samo na różnych podstronach- błąd. Ten link do google-pagerank odpuściłbym sobie.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

W keywords i description idziesz na jakiś rekord? Za dużo tego wpisałeś. Te samo na różnych podstronach- błąd. Ten link do google-pagerank odpuściłbym sobie.

Hm, nie ;) kiedyś myślałem, że tak jest dobrze. Słowa kluczowe już ograniczyłem. Dlaczego link do google pagerank jest be?

marfish.pl

Sklep wędkarski

Forum o futbolu

Panowie dziękuje za Wasze sugestie. Kolory już trochę zmieniłem i teraz wygląda to dużo lepiej. Ktoś napisał że wygląda jak z lat 90 tych hahaha, no faktycznie nie bardzo przejmowałem się do tej pory grafiką, w której moje umiejętności są znikome. Ważna dla mnie była treść i budowanie społeczności wokół portalu co się zaczyna powoli udawać. Kiedyś zlecę ( może nawet na tym forum) zrobienie templatki i grafiki dla całego mojego portalu, nie tylko dla marfish.pl.

Jeszcze raz dziekuje za pomoc i ponownie proszę o wyjaśnienie co jest złego w tym że wyświetla się wskaźnik Pagerank?

marfish.pl

Sklep wędkarski

Forum o futbolu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności