Skocz do zawartości

Metody na pozyskanie klientów

RESoglos.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mogę takie firmy pozyskać?

dając firmom wymierne korzyści które przyczynią się do wzrostu ich obrotów lub wzrostu ich prestiżu.

Nauczcie sie podstawowej zasady - jeżeli coś ktoś komuś oferuje to to coś dla tego kogoś musi mieć jakąś wartość ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Wypozycjonować katalog na daną frazę. Zainteresowani sami się zgłoszą.

Dokładnie! Dostaję kręćka jak zgłasza się do mnie klient z niezbędnym 1000-nym katalogiem firm. Jeśli widzę, że katalog jest w mojej branży i konkretny to sam szukam możliwości reklamy ;)

P.S. W swoim katalogu masz duuużo pracy zanim stanie się on interesujący z punktu widzenia konkretnej firmy.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Korzyści dodania się firmy do takiego katalogu, są takie, że osoba poszukująca jakiejś firmy np. w google trafia na stronę (katalog) gdzie dana firma ma wpis.

udowodnij mi to , inaczej -> udowodnij to co napisałeś firmie której proponujesz miejsce w swoim katalogu , krótko, zwięźle i na temat poproszę ;)

fraza - pozycja

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Proste- mam na myśli, że do Twojego katalogu mało linków prowadzi. Nie odpowiedziałeś też na pytanie @Beerbanta- na jakie frazy Twój katalog jest wysoko w Google?

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

mała rada, zanim wypuścisz jakikolwiek serwis , sprawdź najpierw jak wygląda w różnych przeglądarkach internetowych ...

udowodnij mi to , inaczej -> udowodnij to co napisałeś firmie której proponujesz miejsce w swoim katalogu , krótko, zwięźle i na temat poproszę ;)

fraza - pozycja

Pytanie Ci podkreśliłem.

Ale może jest chętna osoba/firma, która tanio podejmie się pozycjonowania serwisu?

Jeśli nie udowodniłeś, że potrafisz wypozycjonować swój katalog to jak chcesz wypozycjonować klienta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności