Skocz do zawartości

Skrypt do dobrego katalogu

marfish

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę stworzyć dobry katalog stron. Podpowiedzcie mi proszę jakiego użyć skryptu aby Google go nie omijało?

Moje wymagania co do możliwości tego skryptu są następujące:

- Dodanie wpisu chciałbym aby były opcje darmowa i płatna. Płatne poprzez wysłanie smsa oczywiście i tu mam dodatkowe pytanie jak się to załatwia z kim i za ile aby coś tam rozsyłało kody, tu moja niewiedza niektórych rozśmieszy ale śmiejcie się do woli, na zdrowie ;)

- Przydałoby się też głosowanie na wpis w postaci prostych gwiazdek.

- Chciałbym aby wyświetlał się graficzny wskaźnik PR przy każdym wpisie.

- Katalog powinien mieć graficzne wskaźniki wizyt robotów.

Co zrobić aby mój katalog był wartościowy?

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie.

Pragnienie szuka sposobu, niechęć szuka wymówki.

marfish.pl

Sklep wędkarski

Forum o futbolu

Dobry katalog = moderowany katalog. Najlepszy skrypt to taki, który pozwala moderować wpisy.

Można ich wymieniać kilka: SEOKatalog, Arfoo, Freeglobes, Web-news, Indexu.

Najpopularniejszy obecnie jest SEOKatalog - od strony administrowania bardzo przyjazny w użyciu.

Profesjonalne katalogowanie stron + baza precli i katalogów. Polecam Katalog PR4

A ten Miejski katalog stron jest inny niż wszystkie

Głosowanie internautów w postaci gwiazdek to pic na wodę fotomontaż...

Najlepszy jest SEOKatalog, a jedynym minusem jest chyba to, że już bardzo dużo w sieci jest seoków.

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

też uważam, że zbyt duza liczba seoków już w polskim seło ;) - postaw darmowego Arfooo lub płatnego web-news - fajny katalog a jest ich w necie mało.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

To i ja swój polecę https://www.katalog.web-news.eu. Dyskusja na forum na temat skryptu. Automatyczna obsługa Dotpay SMS i przelew.

Web-News.eu - skrypt katalogu stron, który możesz kupić za pośrednictwem allegro. Wystawiam FVAT.

Uwaga: dostępny jest panel centralny do zarządzania wpisami w katalogach na moim skrypcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności