Skocz do zawartości

Krótkie ciekawostki typu, Czy wiesz, że?

RoLLka

Rekomendowane odpowiedzi

Wszystko wydaje sie być zlane w jedno.

Ciemność aż strach siedzieć w nocy.

ktoś wspomniał o źródle informacji (takie faktycznie przydało by się ) sam spędziłem troszke czasu weryfikując niektóre zaskakujące nowinki :P

PS

Poprzedni wyglad bardziej mi przypadł do gustu. Jedyne co mi sie nie podobało do mouseover i gorna (szara) czesc serwisu.

Przyznam ze caly projekt ma potencjal stac sie internetowym hitem. Wyglad bardzo wazny ale jesli bedziesz mial ciekawe, prawdziwe i regularne ciekawostki to fusy mówią mi że bedzie HIT.

POWODZENIA.

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Od ciemnego koloru przynajmniej się oczy tak nie męczą :)

A powiedzcie mi jeszcze, czy strona jest czytelna i łatwo się z niej korzysta?

Będę wdzięczny za takie informacje ;)

Oczywiście możecie także jeszcze pisać, co Wam się nie podoba, albo co Wam się podoba ;)

Jeszcze raz dziękuję, za tak dużo opinii na temat tej strony, wszytko starałem się wziąć pod uwagę ;)

Jeśli jest ktoś chętny, to zapraszam do współpracy. Od razu mówię, że nie chce jakieś dodawarki, jak na kwejku, czy demotywatorach, ponieważ zrobi się zbyt duży chaos, a tak wiem, że ciekawostki, które wrzucam, są chociaż na ileś % prawdziwe ;)

Pozdrawiam serdecznie.

Przyznam ze caly projekt ma potencjal stac sie internetowym hitem

też tak myślalem, ale okazalo się, że istnieje już wiele takich serwisow, jakas nowa moda jak na skrypty kwejka:D

ktoś pytał o skrypt na dynamiczny like button: Button like mozesz zrobic na stronie facebooka dla developersow, z tym że w miejsce adresu url do zalajkowania musisz wkleić dynamiczny kod, np. w w bloggerze jest to: "data:post.url"

, a u Ciebie w skrypcie nie wiem, może popatrz tu https://www.techhelpblog.com/2010/10/19/fac...r-website-easy/

edit: stronka wyglada znacznie lepiej, ale imo wciąż za dużo smieci tam jest -> tytul niepotrzebny, i świecące "czy wiesz że?" tez troche oczojebne, a szare tło zmieniłbym na czarne. to moja opinia :)

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

No, tak powstało już kilka podobnych serwisów, lecz one podają krótkie informacje, ale ja postanowiłem rozszerzyć opisy tych ciekawostek. I ja nie podaje ciekawostek typu: "Justin bieber układa kostke rubika w 2 minuty". Tymi rozszerzeniami chcę przyciągnąć do siebie użytkowników, ale nie wiem, jak to wyjdzie. Ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą mi się to uda. Udzielajcie się na tym forum i nie usuwajcie kont. Jeśli stronka będzie dobrze prosperować, to odwdzięczę się wszystkim, którzy mi pomogli :)

Tylko nie wiem, jak zrobić "czytaj więcej", to co jest pod obrazkiem, obecnie mam: "Kliknij >TUTAJ< po wiecej informacji »", ale nie wygląda, to zbyt ładnie. Ma ktoś jakąś wizje, jak to poprawić?

Aha i zapraszam, do dodawania strony do ulubionych :)

Pozdrawiam

Dzięki za wszystkie rady i opinie. Mam nadzieję, że jeszcze podeślecie mi kilka pomysłów na rozwój serwisu. W niedługim czasie przygotuję nowy szablon i dam go jeszcze raz do ocenki, zrobię małą ankietę, żeby wybrać najlepszy :)

Jeśli jeszcze wam coś się nie podoba na stronce, to piszcie, a postaram się to poprawić :) Oczywiście jeśli masz jakiś ciekawy pomysł, "interes", to jeszcze raz zapraszam gorąco do współpracy.

A co sądzicie o stronce pod kątem SEO?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności