Skocz do zawartości

Doszedłem do top20

Rekomendowane odpowiedzi

Wy się śmiejecie, a mi klient wypowiedział umowę gdzie miał frazę na top1 nieprzerwanie od kilkunastu miesięcy.

Wypowiedzenie argumentował tym, że "nic się nie dzieje" i "nie wie za co płaci"... Może faktycznie G. powinno wprowadzić możliwość wejścia nad ich logo bo klienci uciekają :)

"Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!"

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Może faktycznie nie miał wejść z tej frazy lub zbyt mało by koszta pozycjonowania mu się zwracały :) To go rozumiem, bo za co miał płacić

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

W tym temacie nie o to chodzi. Dodam tylko od siebie, że "nic się nie dzieje" nie odnosiło się do wejść na stronę, ale do sytuacji serpach. Klient chyba potrzebował 'atrakcji'. Nawet pojawienie się sitelinks pod jego stroną nic nie pomogło...

"Łajdaki nie usłyszą kiedy przyjdę. Nie kiedy powyrywam im uszy!"

• 4 tygodnie później...

Leasing Warszawa - 2 tyg - łatwa fraz...

Jeszcze sporo nauki.

--------

Zauważyłem, że temat "prowokacja" :)

Myfinance czy to chciałeś kredyty sprzedawać na stronie z cyckami w nazwie? Jesli tak to jak z tym projektem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności