Skocz do zawartości

Multikod.pl

maroon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

A ja mam takie pytanie: jeżeli np. mam wpisy we wszystkich katalogach z tej grupy to:

1. Czy np. jest sens zmienić im kategorię wpisu na gold ? {czy będzie to miało wpływ na pozycję, czy niewiele to zmieni ?}

2. Czy jeżeli jest i bym chciał to zrobić to muszę ręcznie wykonać to w każdym katalogu ? Czyli się rejestrować itd, czy tylko wystarczy podać adres strony ?

1. Wpis Gold ma 4 kategorie masz więcej linków wychodzących + reklama w okienku większa liczba odwiedzin

2. Robota ręczna w każdym katalogu

Masz stronę? Dodaj ją do profesjonalnej grupy 43 katalogów multikod.pl

• 4 tygodnie później...

hmm chyba coś tu nie gra. W wielu katalogach jest informacja że oczekujących stron: 0, a jak dodaje stronę to info, że kody wykorzystane. Chyba że moderacja jest na bieżąco od razu?? nie wiem...

Mam też takie wrażenie - udało mi się wykorzystać tylko jeden kod w jednym z katalogów

multikonta

Jak by się zakupiło multikod to nie byłoby tych wątpliwości..... ???

Taki zakup to pośrednia inwestycja w pozycjonowanie. Dzięki temu, że właściciel zarobi na multikodzie wpłynie to pozytywnie na dalszy rozwój jego katalogów. Dzięki jego działaniom twoja strona zyska.

Zauważyłem na forum, że jest kilka osób, które czatują na darmowe multikody.

Nie ukrywam, że kilka kodów darmowych wykorzystałem, ale również kupiłem ich trochę.

To prawda, jest kilka - ja też do nich należę. Ale również kody kupuję. A to, że rozdawane kody ktoś bierze, nie uważam za coś złego.

Zresztą jest to sposób na poznawanie, że dane katalogi są wartościowe i warto w nie zainwestować lub że nie warto.

multikonta

Skoro jest podaż darmowych kodów to jest i popyt. Nie odwrotnie.

Masz artystyczną stronę? Dodaj ją do artystycznego katalogu sztuki ARTKATALOG.PL
Jeśli nie masz artystycznej strony, nic straconego! Dodaj ją do europejskiego katalogu stron ZWARTA.EU

hmm chyba coś tu nie gra. W wielu katalogach jest informacja że oczekujących stron: 0, a jak dodaje stronę to info, że kody wykorzystane. Chyba że moderacja jest na bieżąco od razu?? nie wiem...

Mam też takie wrażenie - udało mi się wykorzystać tylko jeden kod w jednym z katalogów

dokładnie mi również 1 kod udało się dodać i to praktycznie od razu jak tylko pojawił się multikod. Więc chyba te kody były nie aktywne w reszcie katalogów....??

Kody były aktywne zostały dodane chwilę po opublikowaniu postu ,moderacja była na bieżąco.

Mogę zainteresowanym wysłać strony jakie były dodane z tych kodów,jest też taka możliwość żeby te osoby które dodały swoje strony potwierdziły to .

Masz stronę? Dodaj ją do profesjonalnej grupy 43 katalogów multikod.pl

Tak było:)

Ja dodałam 7 wpisów - więcej nie zdążyłam, bo nie ja jedyna się na nie rzuciłam:)

Moderacja faktycznie szybciutko.

dziękuję.

Maszyny czyszczące | Chemia profesjonalna

Jednocześnie polecamy włoskie myjki ciśnieniowe firmy Maer.

Ponadto sprzedajemy też wózki serwisowe. Zapraszamy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności