Skocz do zawartości

Multikod.pl

maroon

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy jest jakiś powód dla którego, w niektórych Twoich katalogach, tytuł wpisu nie jest anchorem ?

Nie ma jak dobry Sklep komputerowy

Profesjonalny serwis komputerowy Bielsko i wszelkiej innej elektroniki.

Już niedługo tablety sprawią, że Twój laptop stanie się niemal bezużyteczny ;)tablety ceny, sprawdź.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Przy dodawaniu polecial bląd

Duplicate entry 'sites_group_active[4]' for key 1
mam nadzieje że poszedł wpis jak coś zgarnąłem GOLD03

Edit - skórka wymiata :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Skorzystałem z kilku kodów, dziękuję :D . Kupiłem też multikod do wpisów zwykłych i mam 2 uwagi:

1. w katalogu 7katalog.pl przechodząc do typu wpisu multikod wpis zwykły znika butonik aby wysłać wpis i nie mogę dodać strony,

2. myślę, że warto wyłączyć token skoro katalogi płatne, a przy opcji z linkiem zwrotnym skrypt sam sprawdza czy jest link (tymbardziej, że raz się pojawia captcha, a raz nie).

Moje wartościowe katalogi, na których nie zawiedziesz się. Wpis PREMIUM do wszystkich to tylko 10,00 PLN.

Solidny katalog stron

Przedstawiam strony dla kobiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności