Skocz do zawartości

spadla mi fraza. zalozony filtr?

Rekomendowane odpowiedzi

To dlaczego na domene 3 wchodzi większa ilość osób?

bo widocznie właściciel lub pozycjoner trzeciej domeny zna się na sztuce lepiej niż Ty.

Ty masz w sumie 160 BL, z których każdy ma anchor "ototaxi.pl"

Twój konkurent nie jest wiele lepszy, ale mimo wszystko jest pozycjonowany długi ogon... Są jeszcze inne kwestie, ale:

- może wreszcie zamiast zadawać tysiące nieprowadzących do niczego pytań

przeczytałbyś TO

- lub zlecił pozycjonowanie strony komuś, kto się na tym zna

dymna.jpg

Mam pytanie. Czy jesli dodaje wpisy do katalogów mojej strony i mam np, podstrony np. taxi kraków, inna to taxi warszawa a jeszcze inna to taxi wrocław to dodawać linki do tych danych podkatalogów czy do strony głównej? Osobiscie wydaje mi sie ze do podkatalogow bylo by lepiej. Dokładnie chodzi o serwis www.ototaxi.pl

Z góry dziękuję za odpowiedz w temacie

Widzę, że poprawiłeś statystyki- już 16 postów przy 8 tematach- gratuluję :)

Żeby nie było OT: zdecyduj się czy masz podstrony czy podkatalogi. Linki powinny prowadzić do podstron i strony głównej.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Czy nie lepiej byłoby zrobić subdomeny i wtedy śmiało dodawać również subdomeny do katalogów?

np. warszawa.ototaxi.pl

No i dobrze by było zrobić przyjazne linki, lepiej wyglądają, czytelne, i wyszukiwarki nie raz uwzględniają jako słowo kluczowe.

zamiast https://www.ototaxi.pl/index.php?miasto=1 coś w rodzaju https://www.ototaxi.pl/warszawa

Jeżeli ktoś zaczyna i chce zobaczyć jakieś efekty na nieco łatwiejszych frazach, a to tego ma trochę czasu to nie chce płacić kilkaset zł za dodawanie do katalogów, dodatkowo wie, że dodaje na tyle wartościowe opisy na ile chce - a nie jeden synonimizowany tekst na 300 znaków do 100 katalogów.

Jeżeli ktoś zaczyna i chce zobaczyć efekty i jak to wszystko działa to katalogi nadal są świetnym początkiem, na kilkuset katalogach spokojnie można jeszcze co nieco wyciągnąć na przyzwoite pozycje.

Z czasem każdy nabierze świadomości, czy warto to ciągnąć, czy nie. Precle ogólnodostępne szybciej padają niż powstają, albo tak jak niektórym na tym forum odbija i robią z nich śmietniki wrzucając po 100 linków do panelu, szczerze wolę już jednak katalogi i później własne zaplecze.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Witam,

Od niedawna posiadam stronę www.ototaxi.pl

Dokładnie google dodało ją do swoich zasobów 3 miesiace temu.

Regularnie dodaje wpisy do katalogow od 2 tygodni.(9 słów kluczowych) frazy:taxi,przewóz osób,transport osób,taxi warszawa,tanie taxi,taxi bydgoszcz,taxi gdańsk,taxi łódź,taxi gdynia

Adres www.ototaxi.pl do 6 wpisów w preclach lub katalogach dziennie.

Fraza eko taxi warszawa byla top 2 i wczoraj spadla na 49miejce.

Czyzby zalozono mi filtr?

Moze spowodowane jest to tym ze dodalem do pozycjonowania 3 podstrony z tego serwisu i kazda podstrona dziennie dodaje jeden wpis do katalogu.

www.ototaxi.pl/index.php?miasto=1 (10 słów kluczowych) frazy: taxi warszawa,as taxi,as taxi warszawa,eko taxi,grosik taxi,bayer taxi,ele taxi,sawa taxi,wawa taxi,eko taxi warszawa

www.ototaxi.pl/index.php?miasto=2 (9 słów kluczowych) frazy:taxi wrocław,driver taxi,radio taxi,tele-taxi,hallo taxi,super taxi,auto taxi,grand taxi,partner taxi

www.ototaxi.pl/index.php?miasto=5 (10 słów kluczowych) frazy:taxi kraków,mpt taxi,radio taxi,city taxi,taxi barbakan,euro taxi,taxi grosik,tele-taxi,bona taxi,taxi camelus

A może stało się to wszystko przez to, że strona jest poprostu świeża i narazie skacze w przeglądarce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności