Skocz do zawartości

Strona spadła na wszystkie frazy

mati999

Rekomendowane odpowiedzi

Domena , wg yahoo 32 linki

zrobiłem sobie zaplecze 5 stron, wg yahoo każda około 500 linków

zrobiłem web--tools zaplecze, umieściłem około 30 podstron jako rotacyjne

wszystko z czasem powchodziło, na top 10, potem top 2-5 (długi ogon)

dzisiaj wszystkie podstrony wyleciały

czy to czkawka, czy filtr za mocne linkowanie słabej domeny

to nie był fresh site, na początku podstrony były na drugiej strony, z czasem weszły wkońcu na top top 10 i to nie wszystkie, potem wrzuciłem jako rotacyjne na moje małe zaplecze tematyczne, wszystko siedziało i powchodziło ładnie do topu az do dzisiaj

prawdopodobnie przyczyną spadku wszystkich podstron/fraz, były tagi na stronie, czyli zlepek kilkudziesięciu słów kluczowych obok siebie

na stronie głównej nad stopką miałem taką dużą ramkę i tam były tagi, bardzo przeróżne, około 30-50

wywaliłem całkiem tagi ze strony, zgłosiłem nową mapę strony, zrobiłem poprawną stronę 404, zablokowałem w robots.txt stronę tagu

nie wiem co zrobić dalej w tej sytuacji

chciałbym żeby wszystko wróciło...

chyba czas zacząć odpisywać jak na forum google - chcesz porady: podaj adres witryny. tak to jest gdybanie i pisanie kijem po wodzie.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Za tagi na pewno byś nie dostał filtra, czy bana, bo niby czemu.

Nie wiem, czy Ty jesteś tym matim999 od torrentów i shelli. Pamiętam, że byłeś na "konta shell" i podobnych w top10, jeśli chodzi więc o tą stronę to gratuluję autodestrukcji biznesu, jeżeli nie to i tak widać, że za pozycjonowanie zabierasz się nie od tej strony co należy.

Jeśli to byłaby wina tagów to oczywiście nic nie zrobisz, zresztą co by to nie było nic nie zrobisz, tylko możesz czekać. I jak zgred zauważył nikt Ci nie powie co możesz dokładnie zrobić, bo nie wiadomo nawet o czym rozmawiamy.

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

nie jestem od torrentów

a ja uważam że mogłby być za tagi filtr

ponieważ miałem tam bardzo dużo słów kluczowych

pytanie tylko co zrobić aby to cofnąć

adres strony tu nic nie da, bo już usunąłem wszędzie gdzie były tagi

po za tym podając adres niektórzy z forum mogą z nim zrobić źle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności