Skocz do zawartości

SEOcatalogue.pl

Cimathel

Rekomendowane odpowiedzi

Wykupiłem multikod do katalogów Intelekt. Zostały mi dwa niewykorzystane katalogi - katalog tematyczny: turystyka, sklepy internetowe. Jako, że mi się nijak nie przydadzą, oddam kod pierwszej osobie, która doda się do mojego katalogu a w uwagach wpisze PIO. Oczywiście dodawana strona musi być zgodna z regulaminem (unikalny opis, zero chłamu). Kod wyślę na maila.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Daję kody do wpisu PREMIUM, który powstał dziś. Wprawdzie podstawowy jest bezpłatny, ale PREMIUM daje wpis do 3 kategorii i inne bajery... Kto chętny, niech bierze.

Zasady:

- info na forum o wykorzystaniu wpisu

- max. 4 kody na jeden nr IP.

- proszę o przestrzeganie zasad ogólnych katalogu.

Nazwa wpisu: PREMIUM (PiO)

kody:

SEOC01

SEOC02

SEOC03

SEOC04

SEOC05

SEOC06

SEOC07

SEOC08

SEOC09

SEOC10

SEOC11

SEOC12

SEOC13

SEOC14

SEOC15

SEOC16

SEOC17

SEOC18

SEOC19

SEOC20

Jakby coś nie działało to proszę dać znać, to pierwsza taka akcja...

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Prosiłem o to, by się ograniczać do 4 wpisów a osoba, która się nie dostosowała próbuje: dodać maksymalnie dużo wpisów, nie poinformowała o wykorzystaniu kodów, nie przestrzegała regulaminu... Jak jechać to po bandzie... :/

PS - Pozostały jeszcze do wykorzystania:

SEOC17

SEOC18

Dzięki za kody. To ja dodałem więcej niż 4. Sorry - nie doczytałem tego.

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

Dobrze, że się przyznałeś ;). To już połowa sukcesu. Akcje z kodami będą oczywiście regularnie powtarzane, więc zapraszam ponownie. Co do skórki, o której pisał marcu1 to wkrótce, mam nadzieję, będzie nowa. Pozdrawiam.

A co się miałem nie przyznać? Jak się przyznam drugi raz, to zaliczę cały sukces? ;)

Poradnia Dietetyczna Magia Zdrowia, a w niej przyjazny dietetyk :).

Centrum Medyczne z Wrocławia - lekarze specjaliści, badania, rehabilitacja.

Strona internetowa poświęcona unikatowej chińskiej sztuce walki - wejdź na kung fu Wrocław!

W katalogu właśnie skoczyły 3 stówki wpisów. Z tej okazji kolejna porcja wpisów PREMIUM dla PiO. Zasady jak wcześniej, czyli:

- info o wykorzystaniu kodu na forum

- max 4 kody na 1 IP

- ogólne zasady katalogu

Kody:

SEOXX01

SEOXX02

SEOXX03

SEOXX04

SEOXX05

SEOXX06

SEOXX07

SEOXX08

SEOXX09

SEOXX10

SEOXX11

SEOXX12

SEOXX13

SEOXX14

SEOXX15

SEOXX16

SEOXX17

SEOXX18

SEOXX19

SEOXX20

SEOXX21

SEOXX22

SEOXX23

SEOXX24

SEOXX25

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności