Skocz do zawartości

Hostingi SEO

gilo2

Rekomendowane odpowiedzi

DNSow nei da sie ukryć

wskazujes zna dmoenie jedne DNSy providera: np ns1.home.pl i ns2.home.pl a w HOME w rekordzie A wskazujes ziP nie serwera HOME tylko serwera docelowego np hekkko...

Tyle w telegraficznym skrócie.

Zgred, piłeś coś przed napisaniem tego posta? ;D

Część rejestratorów umożliwia darmowe zarządzanie dns na swoich serwerach, wtedy właśnie przekierowujemy bezpośrednio rekord A na IP hostingu. Wada - czasem usługodawcy bez powiadomienia zmieniają IP serwera strony i przestaje ona działać :/

@miz - żenada to Ty jesteś i te bzdety, które piszesz: seować to trzeba umieć? Skąd Ty to wziąłeś? Z kątowni. Płakać to mi się chce jak takich madrali czytam.

A kto napisał, że postawiłem tam byle co. Jeżeli piszę, że postawiłem zwykłe WP, prywatne to chyba nie wymagam wiele od serwera aby taka stronę pociagnął. Żaden spam, syf czy coć podobnego. Trochę podlinkowana, wejść tyle co kot napłakał bo nie zależy mi na wejściach i słysze, ze zużycie 500 razy wieksze niż iinych stronek. I Ty będziesz mi tu mądralował jaki to TY jesteś seowiec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności