Skocz do zawartości

Pozycjonowanie mojego sklepu internetowego

Rekomendowane odpowiedzi

Dajcie mi 1000 backlinków prowadzących do strony www.tomaszsudol.pl z anchorem kredyty samochodowe porównanie to też będę wysoko w wynikach wyszukiwania. Chyba.

Jakiś dobry człowiek mi zasponsoruje blasta z xrumera 1000 linków?

Mi możecie przelać równowartość XR to pójdę wypić za wasze zdrowie i będziecie mieć więcej pożytku z tego.

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Dajcie mi 1000 backlinków prowadzących do strony www.tomaszsudol.pl z anchorem kredyty samochodowe porównanie to też będę wysoko w wynikach wyszukiwania. Chyba.

Jakiś dobry człowiek mi zasponsoruje blasta z xrumera 1000 linków?

Xrumer to nie panaceum na wszystko. Zobacz ile wpisów które zrobiłeś jest niezaindeksowanych. Tu masz pole do popisu - powalcz o zaindeksowanie i wcale nie musisz do tego mieć xrumera. No i zacznij czytając, robiąc coś, również myśleć, analizować i wyciągać wnioski.

Ok czytałem na ten temat. Mam dodawać dużo linków do katalogów i precli. Z tym pierwszym nie mam żadnych problemów.

Mam jeszcze pytanie w sprawie dopalania:

Jak dopalać precle/katalogi

Znalazłem ten link na tym forum. Z tym, że tutaj tak naprawdę nic na temat nie pisze. Jak dopalać precle chodzi mi głównie o to. Będę wdzięczny za pomoc.

Z prostszych rzeczy - możesz pingować wpisy, by wspomóć indeksację, bo dopalanie różnego typu w sumie jest właśnie po to. O narzędziach do tego szukaj w dziale Narzędzia.

Możesz też skorzystać z darmowego konta z: https://nuclearlinkcrawler.com/. Po co to i jak to używać będziesz miał w manualu, do którego link po zarejestrowaniu dostaniesz.

[...]aktualnie te wszystkie polskie katalogi, precle i narzędzia choćby tutaj z działu poniżej są nic nie warte.

pozwolę sobie mieć inne zdanie ..

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[...]aktualnie te wszystkie polskie katalogi, precle i narzędzia choćby tutaj z działu poniżej są nic nie warte.

pozwolę sobie mieć inne zdanie ..

ja tam bym się zgodził ... no chyba, że chodzi o onet,wp,interię,dmoza :D na polskim rynku katalożków jest bardzo mizerna ilość, gdzie z czystym sumieniem można dodać stronę.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

nie mam na myśli zawartości merytorycznej tylko przydatność w pozycjonowaniu średnio obsadzone frazy spokojnie dojadą w top 10 - 15 na samych katalogach i preclach ...

ja tam bym się zgodził ... no chyba, że chodzi o onet,wp,interię,dmoza :D na polskim rynku katalożków jest bardzo mizerna ilość, gdzie z czystym sumieniem można dodać stronę.

już nie bądź taki skromny jak 40latka udająca lolitke :) Twoje też niczego są ;P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności