Skocz do zawartości

strona firmowa a linki

warol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam takie pytanko mam stronę firmową postawiona na wp z której nie wychodzą żadne linki ale przy wpisach, stronach mam takie opcje

index, follow

index, nofollow

noindex, follow

noindex, nofollow

którą opcję zanzaczyć aby było jak najlepiej dla google, czy przy braku linków wychodzących ma to jakieś znaczenie

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

mozesz tez to calkowicie olac

google i tak wszystko domyslnie traktuje jak index follow, bez tego by nic nie zaindeksowal ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Więc tak:

Zacznijmy od tego że interpretacje tego fragmentu kodu jest zbędna ale jeżeli tak chcesz to proponuje: index, follow ( tutaj ostrzegam że musisz sam pamiętać o optymalizacji kodu - dużo rzeczy w wordpressie jest do wyrzucenia np: do logowania dodajesz nofollow itd).

Kiedy stosujemy index, nofollow najczęściej zastosowania ma to na forum, lecz oczywiście na firmówkę też się nadaje.

Zostaje Nam noindex, follow i noindex, nofollow co z nimi zrobimy jak nie pozwolimy robotowi wejść na naszą strone? Nic!

Na ogół mówi się że im mniej linków na stronie tym lepiej, lecz jeżeli będziesz miał linki ze swojej tematyki to google Ci nic złego nie zrobi :)

Odnośnie wtyczki All in one seo to trzeba ją jeszcze odpowienio skonfigurować aby była pod pozycjonowanie a nie ino psuła ,,title".

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności