Skocz do zawartości

Skrypt sklepu z przyszłością, na poważny biznes.

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wtrące swoje 3 grosze

Gorąco polecam Magento. Na początek pewnie potrzebny wdrożeniowiec bo skrypt jest ogromny. Obsługa multistore (zarządzamy kilkoma sklepami z jednego panelu), pod SEO wbrew opiniom niezły.

Wtyczek tyle że 10% nigdy z nich nie użyjesz, integrancja z Ebay i Amazon na darmowym module, skrypt plastyczny, robisz z nim prawie co chcesz.

Postawiony na VPS za 120zł/mc. W takiej cenie u mojego admina jest limit do 15 000 produktów w bazie, powyżej już dopłata.

Mimo wszystko masa pluginów, kilka tysięcy produktów w bazie i 0 problemów.

Interesując się SEO i tworzeniem stron, na pewno zainteresuje Cię też zarabianie przez internet

może jesteś fanem samochodów, motocykli, rajdów? Z niecierpliwością czekasz na powrót Roberta do F1? Zajrzyj na sporty motorowe

• 4 tygodnie później...

Witam.Chce wdrożyć ten szablon ( https://www.templatemonster.com/magento-themes/41764.html ) pod sklep z wyposażeniem mieszkań ( meble,materace,poduszki etc , sklep w UK - jeżeli to ma jakieś znaczenie ) . Jeżeli ktoś czuje się " na siłach " i zrobi taki sam szablon , to środki za szablon mogą pozostać dodatkowo w jego kieszeni , wszystko oczywiście do uzgodnienia .Mam hosting i domenę .Potrzebuję wdrożeniowca , który doprowadzi ten szablon do stanu , w którym pozostanie mi tylko wrzucenie produktów . Proszę osoby zainteresowane o kontakt na adres : longvitality@gmail.com . Pozdrawiam .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności