Skocz do zawartości

Adsesne i rozrywka ?

damian0021

Rekomendowane odpowiedzi

jak bedzie miala stronka sporo odwiedzin to zaproponuj lokalnym klubom i djom, itd reklame w serwisie, (tak jak mowi mmr88)

co do AdSense to stawki w rozrywce nie sa takie male, szczegolnie dla reklam graficznych (u mnie to srednio 10 eurocentow, wiec nie jest zle!)

W KUPIE DRZEMIE MOC. MASZ JAJA TO MASZ WŁASNE ZDANIE.

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Zrobiłem ostatnio koledze stronę z Usługami z zakresu budownictwa, z czystej ciekawości wrzuciłem tam reklamy AdSense aby zobaczyć 'ile można zarobić'. w ciągu 2 dni zebrałem 10 Euro, moja mama również ma swoją firmę z zakresu budownictwa -architektury więc na momencie w głowie zaświtało 'zrobię stronę mamie i 2 reklama', i po kolejnych 2 dniach 22Euro. Jestem użytkownikiem AdSense od 5 dni i takie 'zarobki' mnie naprawdę satysfakcjonują, powoli, powoli ale do góry, niczego nie dostaję się na wyciągnięcie ręki.

Jak czytałem na forum za 'klik' w rozrywce płacone jest 1-3 centy, a w tym co ja masz prawie 25x więcej, więc widzisz, coś na pewno jest opłacalne. :D

Pozdrawiam.

Coś w to nie wierzę. Sam mam kilka stron o nieruchomościach i budownictw z ruchem i dobrymi pozycjami i nie ma takich stawek w adsense za te frazy.

pozycjonowanie - interwencja

Słuchajcie mam 'radiówkę' tak jak 70% innych osób na mojej wsi, i wszyscy mamy od jednego dostawcy więc mamy 1 IP, i tutaj moje pytanko że jak ktoś kliknie w reklamę tutaj z mojej wsi to tez będzie brane jako ja prawda?

Nie tylko IP jest branę pod uwagę, ale również m.in: system, przeglądarka, java, grafika także 'chopy ze wsi mogom klikoć'.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności