Skocz do zawartości

Przekierowanie i błędy

Deimos

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam gorąca prośbę o pomoc. Próbowałem zrobić przekierowanie 301 według tego opisu. Czy zadziałało do końca nie wiem, wykasowałem kod z indeks php, po tym jak na górze strony pojawiły się takie cuda:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1) in /init.php on line 5

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1) in /init.php on line 6

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1) in /init.php on line 7

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /index.php:1) in /init.php on line 8

Pomimo kasacji wpisów jest to nadal, można coś z tym zrobić?

Link do strony w sygnaturce.

Edit: Problem z błędami rozwiązany, ale nadal nie wiem jak zrobić przekierowania z bez www na www.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności