Skocz do zawartości

Bardzo szybka pomoc - nowy katalog

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj zrobiony - także nowiuteńki katalog bardzo szybka pomoc. Trochę go przerobiłem aby był bardziej SEO.

Link w szczegółach podstrony na H1 nad tekstem - trochę inaczej niż domyślnie na arfooo.

Zmieniłem też linki stron w kategoriach i dodałem sporo kategorii. Skórka też nie jest ze standardu.

Opis unikalny od 300-1000 znaków. Unikalność bada skrypt Arfooo. Losuje 3 ciągi po 8 słów i jak wiecej niż jeden z ciągów jest duplikatem to nie przyjmuje strony. Trzeba zmodyfikować opis.

W przypadku uwag śmiało proszę pisać w tym temacie.

Co do linkowania od jutra zacznę go linkować.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

poszedł akcepcik :) - skrypt jest dobry - ma wszystko co trzeba tylko trzeba pokonfiigurować. W sumie można by było go lekko zmodyfikować aby był bardzie SEO i wypuścić zmodyfikowaną wersję Arfooo z przetłumaczonymi mailami/linkami itd. - wtedy więcej osób by go stawiało - bo mniej rzeczy trzeba by było zmieniać. Nie wiem czy tylko licencja pozwala na to aby rozpowszechniać za free zmodyfikowaną wersję oczywiście z pozostawieniem linka do Arfooo.

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

skórkę to mój grafik jakąś wordpressową miał na dysku i ją przyswoił do arfooo - czyli raczej nie ma takiej do ściągnięcia ze strony Arfooo. W Arfooo wystarczy zmieniać style.css oraz wrzucać obrazki w images. Tu jeszcze w menu trzeba było span wrzucić w znaczniki a. Planuje jescze dodac na głównej ostatnio dodane strony - będzie prawie jak SEOKatalog :)

@Vek-tor co do miniaturek to sekret ich pokazywania tkwi w pliku siteModule w katalogu modules, bo link do shrinktheweb pewnie mam taki jak wszyscy :( Recepta na miniaturki jest tu -> https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry876664

Raczej nie walczy a testuje...ustawiłem testowo takie coś:

Unikalność bada skrypt Arfooo. Losuje 3 ciągi po 8 słów i jak wiecej niż jeden z ciągów jest duplikatem to nie przyjmuje strony. Trzeba zmodyfikować opis.

Właśnie chciałbym informacje na temat czy to jest zbyt rygorystyczne - jak dodawałem kilka stron to nie miałem problemów ale pewnie jak bym kopiował opis jeden do jednego to skrypt odbił by test. Pozwalam na jeden z wylosowanych 3 jako duplikat - także chyba nie jest tak źle. Po prostu nie chcę mieć samych duplikatów, bo takie to mógłbym automatem "pożyczyć" z innych katalogów i cieszyć się dużą ilością stron w katalogu - a chyba nie o to chodzi. Skoro Arfooo pozwala mi na uruchomienie tej fajnej funkcji - to korzystam :)

Zmieniłem na 2 ciągi po 9 słów przy czym jeden może być duplikatem. Unikalność dla młodych katalogów jest moim zdaniem ważniejsza nich dla tych super wypasionych :) Także w tym katalogu to zostanie - chyba, że coś się popsuje :( Dajcie znać czy mocno utrudnia przy dodawaniu nowych wpisów - osobiście uważam, że to bardzo delikatne sprawdzenie.

zapisuje sobie do todo-sów, bo planuje za free udostępnić przerobione Arfooo pod polskie warunki z dotpay itd, to też jest raczej do poprawki. Można to pewnie obejść tak, ze najpierw zacząć dodawać subdomeny a na koniec domenę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności