Skocz do zawartości

Korzystniejsza opcja pozyskiwania linków

erotiksite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Co Waszym zdaniem przyniesie lepszy efekt :

Dodanie strony do 100 darmowych seokatalogów ?

Czy

Wykupienie 50 linków na podstronach ( nie na stronie głównej ) w serwisie prolink ?

Wpisy bez podlinkowania.

Ilość linków podana jest jako przykład, chodzi o trzymanie się skali 2:1

Jeszcze jedno pytanie odnośnie katalogowania.

Jako że nie przepadam za tworzeniem opisów do katalogów a nie chce płacić za to komuś innemu, wolałbym pisać ich jak najmniej :puknijsie:

W ilu katalogach wykorzystujecie 1 opis z synonimami ? Długość po wymieszaniu średnio 500znaków, po 2-3 synonimy dla każdego/co drugiego słowa ?

Jako że nie przepadam za tworzeniem opisów do katalogów a nie chce płacić za to komuś innemu, wolałbym pisać ich jak najmniej

Ja też nie przepadam, dlatego zlecam opisy innym. :puknijsie:

W ilu katalogach wykorzystujecie 1 opis z synonimami ?

Ja do około setki.

A co do pytania głównego to trudno udzielić odpowiedzi - nie znam serwisów, które są w prolink.pl oraz nie wiem do jakich darmowych seokatalogów dodasz. :rotfl:

Jak napiszesz unikalny opis to masz pewność że przejdzie i zostanie zaindeksowany. trzeba się pomęczyć ale praca nie pójdzie na marne. jak będziesz powielał albo synonimizował to możesz szybciej dodawać wpis i obskoczyć więcej katalogów ale poniesiesz większe straty. Zmieniaj tekst tak często jak to możliwe...

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Jak napiszesz unikalny opis to masz pewność że przejdzie i zostanie zaindeksowany. trzeba się pomęczyć ale praca nie pójdzie na marne. jak będziesz powielał albo synonimizował to możesz szybciej dodawać wpis i obskoczyć więcej katalogów ale poniesiesz większe straty. Zmieniaj tekst tak często jak to możliwe...

co Ty za bzdury piszesz ? jakie straty ?? Zgodze sie jedynie z dobrej jakości tekstami ale to też sie tyczy tych synonimizowanych, które trzeba umieć pisać ...

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

nie czepiaj się, chyba logiczne jest że jak napiszesz super tekst gdzie zsynonimizujesz każde zdanie do potęgi to będzie dobrze. Ja wole napisać unikalny niż go misternie konstruować żeby się zaindeksował, ale może masz racje... do ilu katalogów dodajesz taki zsynonimizowany wpis i ile czasu zajmuje ci przygotowanie go?

nie czepiaj się, chyba logiczne jest że jak napiszesz super tekst gdzie zsynonimizujesz każde zdanie do potęgi to będzie dobrze. Ja wole napisać unikalny niż go misternie konstruować żeby się zaindeksował, ale może masz racje... do ilu katalogów dodajesz taki zsynonimizowany wpis i ile czasu zajmuje ci przygotowanie go?

9 tekstów napisanych przez jakieś 3 godziny tak około średnio po 1500 znaków, wrzucone do publikera (katalogi/precle) wpisy podlinkowywane z automatu e-webem . lecą już 5ty miesiąc , średnio 3 wpisy dziennie.

Pozycjonowana witryna była w filtrze na 4 frazy bo wcześniej jakiś debil pozycjonował tylko stronę głowną samymi dynamicznymi swl-ami .

Efekt - witryna (lekko przebudowana i zmieniono linkowanie na specjalnie zrobione tematyczne podstrony) wyszła z filtra dla 4ch fraz top 3 dla pozostałych 4 mocno obsadzonych które wcześniej były w filtrze witryna weszła w top 12-25 i idzie w górę , oczywiście puściłem trochę linków z zaplecza ale na tę chwilę już jest przewaga linków z precli i katalogów ...

Żadnych "unikalnych" tekstów tylko te 9 synonimizowanych (ale dobrze zrobionych).

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Osiek, sprawdź czy masz zaindeksowane te wpisy, bo nie chce mi się wierzyć... Przecież po kilkunastu wpisach kolejne już zaczną być do siebie podobne, słownictwo się powtarza itp... 5-10 minut...no nie wiem... Ale może ja mam spaczenie, po tym jak walczyłem z dublicate content na mojej strone, choć nie było go wiele. Najpierw pozycja strony rosła, ale po kilkutygodniach google zczaił się wkońcu że jest d.c. Wraz z poprawieniem tekstu, pozycja strony się odblokowała, więc moim zdaniem na tej samej zasadzie działa moc wpisów w katalogach, trzeba naprawde dobrze zsynonimizować, zeby na dłuższą metę coś z tego było, ale nie wiem, może wystarczy tak jak robicie, więc luz... Fakt faktem, że na wiele katalogów nie ma sensu przeznaczać więcej czasu.

Troche inne pytanie Beerbant, ile czasu zajmuje ci wbicie się do top 3 na ciężką frazę, bo chyba już pozycjonowałeś co nieco?

Troche inne pytanie Beerbant, ile czasu zajmuje ci wbicie się do top 3 na ciężką frazę, bo chyba już pozycjonowałeś co nieco?

Mi osobiście czasami ponad rok ale wyznaję zasadę, że szybko to się głupie dzieci robi, z doświadczeń wydaje mi się, że nie spiesząc się osiąga się stabilniejsze pozycje w sumie jest już chyba dobrych kilkaset fraz 3majacych się w top 3 przez okres 4ch lat non stop (czasami z kilkunastodniowymi zawirowaniami) ale podkreślam to jest moje zdanie.

Ja wole napisać unikalny niż go misternie konstruować żeby się zaindeksował

zgaduje ze dodawales do kilkudziesieciu katalogow. przy 300 i drugie tyle precli bys sie chyba zesral ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności