Skocz do zawartości

Katalogi DBD Studio

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wychodzę z założenia, że chcąc mieć mocne katalogi muszę niestety się pomęczyć na początku z zalewem syfu w każdym z nich. Ale tak już niestety jest, że wszyscy narzekają na płatne wpisy ale jak już znajdą dobry darmowy katalog to wrzucają wszystko jak leci... :D

Co do serwera to raczej nie sądzę mu nie zrobi. :D Docelowo do końca roku powinno być łącznie 6 katalogów, każdy na innym serwerze... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Katalog Online-24.pl - w ramach malutkiego eksperymentu na 3 dni (do końca miesiąca) zniesiony został wymóg minimalnego PR stron dla wpisów darmowych. Zapraszam do dodawania stron. :)

• 1 miesiąc temu...

Drobne zmiany...

www.katalog.pchelponline.pl - liczba wymaganych znaków w opisie zmniejszona do 250.

online-24.pl - minimalny PR strony wymagany dla wpisu za free zmniejszony do PR2.

katalog-zodiak.pl - całkowicie za free, jak na razie katalog moderowany co kilka dni - stąd kolejka stron oczekujących... B)

• 2 miesiące temu...

Witam. Dziś na cały dzień aż do północy (może dłużej) w Online-24.pl zniesiony został wymóg minimalnego PR dla wpisów darmowych. Zapraszam.

Nieee, panie detektywie... ;) Czysty przypadek. W każdy ostatni dzień miesiąca będzie to samo we wszystkich płatnych katalogach - na razie płatny jest tylko ten i to taki mały test odnośnie poziomu dodawanych stron i opisów dodawanych stron (choć rezultatów się domyślam)...

• 2 tygodnie później...

Witam. Od 11 lutego w katalogu ZODIAK uruchomiłem płatne wpisy i tym samym katalog już nie jest zupełnie darmowy. ;) Od dziś od północy wpisy darmowe tylko dla stron z PR4 lub wyższym.

Jak na razie (od samego początku było takie założenie) katalog ma ZERO moich własnych dodatkowych linków wychodzących, więc cała para idzie w Wasze wpisy i jeszcze przez długi czas nie mam zamiaru tego zmieniać.

Przypominam przy okazji, że wymagam w miarę unikalnych, ale przede wszystkim SENSOWNYCH wpisów (to chyba niezbyt wiele) i że sram na spam.

Pozdrawiam. :)

• 3 tygodnie później...
Online-24.pl i Katalog Zodiak - do końca dnia można dodawać wpisy darmowe bez minimalnego PR, wystarczy wpisać "PiO" w uwagach dla moderatora. Zapraszam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności