Skocz do zawartości

Katalogi DBD Studio

Vexatus

Rekomendowane odpowiedzi

W zodiaku brak opcji darmowego dodania :)

Brak opcji, ale ludzie jakoś dodają... Jak pisałem wyżej, "do końca dnia można dodawać wpisy darmowe bez minimalnego PR"... ;)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam!

Zapraszam wszystkich do nowego katalogu >>> Katalog stron SEO. Katalog to zupełny świeżak (powstał wczoraj) z PR2 i defaultową skórką. :)

Nieco informacji na temat dodawania wpisów:

Opis od 150 do 1500 znaków, powyżej 300 znaków można umieścić dodatkowy link, słowa kluczowe od 25 do 300 znaków, wpisy trafiają do jednej kategorii, katalog w tej chwili całkowicie darmowy.

Opisy mają być przede wszystkim sensowne i na temat. Nie muszą być to jakieś super-unikaty, choć przy tak minimalnych wymaganiach (150 znaków) to raczej nie powinien być duży problem... :)

Zapraszam!

PS - Nie piszcie na temat usuwania "Powered by SEOKatalog", braku regulaminu, zielonej templatce i tym podobnych bzdurkach - wszystko będzie dopracowane jeszcze dzisiaj... :) Dodawać wpisy i nie marudzić... :)

W komputery i internet brakuje podkategorii forum dyskusyjne. :(

Wystarczy napisać w uwagach do moderatora o braku konkretnej podkategorii (zostanie utworzona a wpis przeniesiony) i po sprawie...

U mnie też rozjechana, ale to chyba przez to, że jak pisałeś " dzisiaj skórka będzie przerobiona" może w tym czasie coś jest modyfikowane.

Najpierw wrzuciłem zmodyfikowany style.css a dopiero po jakimś czasie edytowałem pliki graficzne i stąd przejściowy bałagan na stronie... :lol:

• 1 miesiąc temu...

Zapraszam do tematycznego katalogu stron, który akceptuje tylko strony dla kobiet. Katalog powstał już jakiś czas temu, skrypt Web-News, PR2, domena istnieje sobie już jakiś tam czas. :)

Katalog całkowicie darmowy, opis minimum 300 znaków, jeden dodatkowy link w treści (nie może prowadzić ponownie do strony głównej ani do innej domeny). Opis nie musi być unikalny - ma dobrze opisywać stronę i być logiczny (opis ma być po polsku, nie po "polskiemu")...

Katalog Online-24.pl istnieje już okrągły rok (właściwie to niezbyt długo, ale i tak dłuzej niż wytrzymuje połowa nowych katalogów) i z tej okazji do północy można dodawać wpisy darmowe bez żadnych ograniczeń, wystarczy wpisać PiO w info dla moderatora. :)

• 1 miesiąc temu...
Katalog Online-24.pl - do końca dnia możecie dodawać wpisy darmowe bez żadnych ograniczeń (normalnie wymagany jest PR4), wystarczy wpisać "PiO" w info dla moderatora. Zapraszam. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności