Skocz do zawartości

Word Press od podstaw.

Nikonem

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam strony, najlepiej sprawdzonej, w której byłby dokładny opis instalacji Word Press na serwerze. Te, na które trafiałem nie pomogły mi w 100%.

Dzięki za podpowiedzi!

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

rzeczywiscie nie ma zadnej strony opisującej instalację

wordpres instalacja

instalacja krok po kroku czy chociażby na oficjalnej stronie polskiej wordpress bądź angielskiej

Jeśli żadna z tych stron Ci nie pomogła to znak, że powinieneś sobie dać spokój

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Dać spokój albo napisz GDZIE konkretnie i z czym masz problem. Inna sprawa że Komputer Świat wydał biblioteczki o instalacji WP gdzie masz wszystko opisane krok po kroku.

Doświadczone i pewne Biuro Rachunkowe w Łodzi. Na rynku od 1995 roku! 

Blog księgowego, czyli nowe przepisy podatkowe opisane prostym językiem.

Napisałem, że te strony które znalazłem nie w pełni mnie "doinformowały" :)

A jak bym miał tak "dawać sobie spokój" od ręki to nic bym w życiu nie zrobił.

Nie wiedziałem do którego folderu na serwerze należy wrzucić wordpress. Były ogólne- wrzuć na serwer. Teraz doczytałem, że public_html i zobaczymy jak pójdzie dalej :jezyk1:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

może mój artykuł ci się przyda chodź brakuje opisu wtyczek ( brak totalnego czasu, postaram uzupełnić artykuł )

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności