Skocz do zawartości

[startup] System sprzedaży kodów do katalogów w ramach seoTXT.pl

CashNet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie to samo

dodałem z 5 katalogów kilka dni temu z page rank 4 i 3 a ciągle na stronie pokazuje 0

BL podaje poprawnie ale PR nie

A jeszcze jedno mam pytanie

czy jak będą działać już multikody to czy w takim zbiorze katalogów wszystkie będą musiały mieć PR>0?

• 2 tygodnie później...

Hej, rozwój chwilowo stanął, ale w praktyce na liście todo jest jeszcze tylko dopisanie obsługi multikodów +poprawki, o których wyżej wspomnieliście (sprawdzanie PR, sortowanie po cenie).

Projekt działa i z każdym tygodniem sprzedaje się coraz więcej kodów, obecnie kilkanaście/kilkadziesiąt dziennie.

Najlepsze efekty dla właścicieli katalogów daje promowanie zakupu kodów na takiej zasadzie jak robi to np. https://www.phie.org (spróbuj dodać jakąś stronę). Wtedy można złapać klienta z refem +jest to osoba zmotywowana do zakupu kodu.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności