Skocz do zawartości

Proszę o ocenę pracy grafików, którzy robili nam stronę firmową

Cimathel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

Proszę uprzejmie o ocenę pracy naszych grafików, którzy zrobili stronę firmową. Ja nie jestem specem i mi się podoba, ale chętnie posłucham opinii niezależnych. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie komentarze:

isalscy.pl

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Prośba bez sensu bez informacji jakie były Wasze potrzeby, wytyczne, co było w briefie itp itd. Poza tym ilu osób się nie zapytasz, to każdy będzie miał inne zdanie. Dla mnie jest ok, bardzo przyjemnie sie ogląda.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Szata graficzna miała oddawać połączenie konserwatywnych barw i stylu oraz pewnej innowacyjności, "korporacyjności". Ciężko mi nazywać rzeczy, na których się nie znam. Zlecenie opiewało na identyfikację wizualną - nowy logotyp itd. Firma powstała z połączenia dwóch mniejszych.

Katalog www | Darmowy katalog stron | Katalog stron

Kupię SEOkatalogi, oferty proszę przesyłać na PW. Wymienię się również tajnymi kodami do SEOkatalogów - też PW.

Slider coś nie działa jak przyciska się dodaj wtedy nie będzie się zaznaczało

-moz-user-select: none;

-webkit-user-select: none;

Brak kompresi dla plików css oraz js

brak tagache etaga czy cache w plikach graficznych

#nav li.top a {

/* Tahoma pasuje lepiej */

}

#top-nav li a.nav-lang-link-on {

padding-left: 1px;

}

<p class="contact-item contact-phone">e-mail: biuro####isa###scy.pl</p>

A potem się wszyscy dziwną iż dostają masę spamu ja bym to ukrył w js albo dodał grafikę

U mnie znów slider zasuwa za szybko (albo to ja za wolno czytam) ;)

Logotyp nie powala ale całość strony czysta, przejrzysta - jeśli chodzi o grafikę choć to chyba nie tego typu forum... tutaj prędzej by Ci sprawdzono ją pod kontem wyszukiwarek ale skoro o to nie pytasz to nawet nie zaglądałem :)

pytanie w stylu co sądzicie o obrazach Picassa?

Wg mnie to bazgroły, ale większość odkryje w tym zajebistą sztukę, wzór do naśladowania, wyczyta miliony rzeczy, które autor miał na myśli...

punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.

Jezeli Wam, jako zamawiającym się podoba strona, to znaczy, że grafik wywiązał się jak należy ze swojego zlecenia.

Moi graficy robili wiele projektów stron, zdarzało się, że po poprawkach klientów strona mi się nie podobała, a wręcz wstydziłem się ją innym pokazywać, ale to był mój punkt widzenia, klientom się podobał projekt, taki właśnie chcieli i koniec. Klient płaci i wymaga.

Ile ludzi tyle punktów widzenia.

a czyjegoś gustu się nie komentuje.

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności