Skocz do zawartości

[startup] semedia.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Chce zaprosić Was do korzystania działającego serwisu www.semedia.pl .

Opis serwisu

Serwis semedia.pl jest miejscem dedykowanym tylko i wyłącznie branży SEM czyli ofertom pracy w agencjach interaktywnych, reklamowych i SEM. Ogłoszenia może dodać każdy, zarówno agencja szukająca pracownika jak i pracownik szukający pracy. Dodawanie ogłoszeń jest darmowe.

W serwisie można:

- rejestrować się, dodawać i edytować swoje ogłoszenia

- wysłać CV i LM wprost z podstrony interesującej nas oferty

- zarządzać własnymi ogłoszeniami w panelu

- publikować artykuły na temat SEM

Kontakt:

gg: 2740307

e-mail: admin@semedia.pl

www.semedia.pl

Zapraszam do korzystania z serwisu. Czekam też na Wasze konstruktywne opinie i komentarze na temat funkcjonowania serwisu.

Co do szaty graficznej. Granat z bielą to sprawdzone rozwiązanie :D IMHO, w oczy rzucają się (w negatywnym znaczeniu) kolorowe wyróżnienia stanowisk. W zakładce 'Kontakt' widnieje pole 'Your e-mail'. Słabo to wygląda, jeśli reszta pól opisana jest po polsku. Takie male niedopatrzonko :P

Oprócz tego, na pierwszy rzut oka, wszystko fajnie. Strona śmiga wystarczająco szybko, jest przejrzysta.

To tyle opinii od zwyczajnego użytkownika ;)

Dzięki bardzo za opinie : ) Co chwila coś poprawiamy, dodajemy, zmieniamy jeśli chodzi o drobne rzeczy takie jak tłumaczenia czy kolory stanowisk. Chcięliśmy je jakoś od siebie odróżnić. Co można zrobić lepiej jeśli chodzi o kolory stanowisk? Masz jakąś propozycję? : )

Mądre pytanie jednak nie bardzo rozumiem co ma z niego wyniknąć? Nie jest to projekt komercyjny i nie będziemy kasować 100 zł za ogłoszenie : ) Brakowało mi takiego miejsca w sieci tylko dla działki SEO, PPC i SMM więc powstał ten serwis. Mam nadzieję, że będzie on ponad podziałem i uda się w końcu zrobić coś ciekawego w tym grajdołku.

Bardziej zależy mi na tym aby skupić się na działaniu serwisu, funkcjonalnościach i dostępności dla użytkowników. Tutaj szukam opinii i komentarzy.

• 1 rok później...

Serwis przeleżał trochę pod kurzem jednak od stycznia chcemy na nowo go odkurzyć i nie pozwolić na to aby znów zaległ gdzieś pod stertą innych projektów.

Motywacją dla nas jest nawiązanie współpracy z kilkoma firmami jak i specjalistami SEO, którzy co pewien czas będą publikować u nas swoje wpisy.

Zapraszamy chętne osoby z branży Social Media jak i SEM do współpracy. Do tego jesteśmy otwarci na współpracę z agencjami SEM i firmami związanymi z SEM.

Tak jak pisałem ogłoszenia pozostają bezpłatne i tak będzie nadal. Publikowanie gościnnych wpisów jak najbardziej mile widziane (wraz z linkiem do strony, podpisem imiennym bądź nickiem jak kto woli). Formy współpracy dowolne : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności