Skocz do zawartości

Kod authinfo

pele

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Jak wygląda procedura odsprzedaży domeny w dropped? Potrzebny jest stos papierów wypełnianych przeze mnie i przez kupującego oraz skany dowodu osobistego? Możecie coś przybliżyć na ten temat?

Mam domeny zarejestrowane w masternet.pl, ale nie jestem jeszcze pełnoletni i gdybym chciał odsprzedać domenę to muszę najpierw na prawnego opiekuna wykonać cesję, potem dopiero cesja dla kupującego, a do tego papiery wypełniane przeze mnie i kupującego oraz skany dowodów. Słyszałem, że nie ma takich problemów w dropped, tak więc możecie coś podpowiedzieć?

Dzięki,

Pozdrawiam.

A na jakiej zasadzie wydawany jest kod authinfo?

Klikasz zarządzaj domenę i tam masz podany.

Musisz też najpierw zmienić właściciela (profil) domeny na nowego, a potem przenieść.

Jeszcze jedno pytanko - jak wygląda sprawa przelewów na konto dropped? Poprzez platności online?

szybkie płatności

aha jeszcze jedna sprawa - ceny podane w cenniku są netto/brutto?

cena końcowa brutto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności