Skocz do zawartości

Artykles - Mój nowopowstały katalog presell page

Kreatywny

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam wszystkich do zamieszczania swoich artykułów na moim nowo powstałym, moderowanym katalogu presell page – Artykles.pl

Oto kilka podstawowych zasad korzystania z serwisu:

1.Każdy wpis musi posiadać minimum 2000 znaków.

2.Nowe artykuły będą sprawdzane i publikowane codziennie między godziną 19:00 a 23:00.

3.Każdy z zamieszczanych artykułów musi być unikalny. Przez słowo unikany rozumiemy taki artykuł, który jeszcze nigdy nie został opublikowany w żadnym z serwisów/stron/blogów internetowych. Każdy duplikat będzie usuwany wraz z kontem jego autora oraz wszystkimi poprzednimi wpisami tego użytkownika.

4.W treści wpisu może znajdować się maksymalnie jeden link.

Powyższe cztery punkty to tylko kilka z konstytutywnych postanowień zawartych w regulaminie serwisu. Każdy autor chcący publikować swoje wpisy na moim katalogu, powinien uprzednio zapoznać się z pełną wersją regulaminu znajdującą się na stronie katalogu.

Dla niektórych wymagana ilość 2000 znaków może wydawać się zbyt wygórowana, lecz każdy artykuł z taką ilością treści niesie ze sobą większą wartość merytoryczną, dzięki czemu będzie on wzbudzał większe zainteresowanie wśród czytelników. Faktem jest też, iż artykuły z dużą zawartością teksu są bardziej faworyzowane przez wyszukiwarki internetowe.

Ważne dla mnie jest, aby Artykles.pl stał się rozpoznawalnym w sieci katalogiem zawierającym wysokiej jakości artykuły, co w rezultacie wpłynie pozytywnie na funkcjonowanie serwisu, jak i na autorów wszystkich wpisów.

Ze swojej strony mogę zapewnić przyszłych użytkowników, iż dołożę wszelakich starań w celu rozpromowania katalogu, a także jego zawartości. Na obecną chwilę w katalogu znajdują się moje własne artykuły, które zostały już w większej części zindeksowane przez Google. Wszystkie osoby korzystające z mojego katalogu, proszę także o zamieszanie swoich uwag dotyczących funkcjonowania całego serwisu poprzez formularz kontaktowy zamieszczony na stronie.

Życzę wszystkim natchnienia i weny pisarskiej, i do zobaczenia w sieci.

3-za-1-konkurs-forum.jpg

Ponieważ mój katalog jest stosunkowo nowym przedsięwzięciem postanowiłem wymyślić coś, co zachęci wszystkie osoby czytające tego posta do odwiedzania mojego serwisu i zamieszczania w nim swoich artykułów. Od dnia dzisiejszego (08.08.2011) każdy użytkownik, który postanowi zamieścić swój artykuł w moim katalogu ma okazję wziąć udział w konkursie o nazwie 3 za 1. Wszystkich zainteresowanych odsyłam do mojego katalogu gdzie znaleźć można regulamin i zasady konkursu. Z tego miejsca gorąco zachęcam was do brania udziału w konkursie a wszystkim uczestnikom życzę powodzenia.

Czy to stoi na WordPressie czy na czymś innym?

Najtańsze domeny i tani dobry hosting www (e-poradnik o domenach i hostingu). Kupuj najtańsze domeny!

Cennik odnowień domen z VAT: .PL - od 42 do 50 zł (IDN 15 zł), .EU - 25 zł, .COM, .NET, .INFO, .BIZ, .ORG - 30 zł, REGIONALNE- 18,45 zł.

ipHosting.pl - kup domenę na hosting seo

Skorka jest autorska, czy można gdzieś taką dostać?

/*

Theme Name: Article Directory New

Author URI: https://www.templatic.com

Description: Developed by Templatic Team

Author: Templatic

Version: 1.0.2

License:

Copyright: © 2010 Templatic

*/

Możesz sobie poszukać :)

Darmowy, moderowany katalog stron PVX.pl. Polecam również bKatalog

Bardzo fajnie to wszystko wygląda, organizacja, plany et cetera. Miło popatrzeć, jak nowy użytkownik w dobie zapotrzebowania na dobre bazy z artykułami ma ambicje na coś większego :)

Wielkie dzięki za te kilka miłych słów.

Pozdrawiam!

Jeśli chodzi o skórkę, to można ją znaleźć na stronie podanej przez Quercus-a. Skórka ta jednak wymagała naprawdę sporo przeróbek, a to dlatego, że w założeniu jest ona przeznaczona do obsługi stron anglojęzycznych. Całość została przeze mnie przetłumaczona. Oprócz tego dodałem do niej kilka ekstra opcji, których nie ma w oryginalnej wersji tego themsa.

Pozdrawiam.

Nie do końca przetłumaczony bo przy komentarzach wywala jeszcze ang frazy, oprócz tego w kategoriach "Per Page". Przy zaawansowanym wyszukiwaniu "select category"

Ale ogólnie precel bardzo ładny, funkcjonalny a co najważniejsze - przemyślany. Fajnie rozwiązane logowanie/rejestracja :D

Darmowy, moderowany katalog stron PVX.pl. Polecam również bKatalog

Wszystkie osoby mające problem ze znalezieniem odpowiedniej kategorii dla swoich artykułów, proszone są o kontakt za pomocą formularza kontaktowego na stronie artykles.pl. Jestem otwarty na większość propozycji związanych z utworzeniem nowych kategorii dla waszych artykułów.

Pozdrawiam!

Jeśli chodzi o zasadę unikalnych artykułów, głównym powodem wprowadzenia jej do regulaminu była ochrona praw autorskich. Jeśli artykuł, który zamieszczasz jest unikalny, Ja jako właściciel serwisu mogę wnioskować, iż jesteś prawowitym autorem tego wpisu. Gdy okazuje się, że wpis jest powielony na dziesiątkach innych stron nie mam pewności, czy osoba która dodaje go do mojego katalogu jest jego prawowitym właścicielem. Równie dobrze taki wpis może zostać skopiowany z czyjegoś bloga, którego teksty są chronione prawami autorskimi. Poza tym jeśli ktokolwiek wykorzysta teksty zawarte w moim katalogu wbrew jego regulaminowi, jako administrator mogę pociągnąć pewne osoby do odpowiedzialności itp. Poza tym artykuły zamieszczane w moim katalogu mają służyć ludziom jako źródło wiedzy, a nie być narzędziem do masowej pozycjonerki. Dlatego też nie zapatruję się na inne katalogi oraz ich regulaminy. Jeśli ktoś jest na tyle leniwy aby napisać własny unikatowy artykuł do promocji swoje biznesu bądź strony powinien omijać mój katalog z daleka :).

Pozdrawiam:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności