Skocz do zawartości

Artykles - Mój nowopowstały katalog presell page

Kreatywny

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę pewien konflikt. Skoro to serwis z artykułami do przedruku, to wymóg o unikalności chyba nie jest na miejscu.

O ile dobrze rozumiem to serwis na artykuły do prrzedruku, a nie z przedruku, a jeśli moment dodawania będzie tu "starszy" niż w przypadku kopii, to też jakiś czynnik. Choć lepiej dla Artyklesa by było oczywiscie bez przedruków albo chociaż (w ostateczności) z dodaniem wymogu linkowania dodatkowo do oryginalnego artykułu. Jak dla mnie wymóg unikalnosci należy raczej zaostrzać niż luzować.

Nie ma tego ani w artelis.pl, ani w publikuj.org, ani w artykuly.com.pl ani w albercik.pl.

Co nie znaczy, że należy kopiować braki.

Darmowe programy
Potrzebujesz tekstów w krótkim czasie? Sprawdź tutaj.

Trochę mnie zaatakowano ;) A ja jestem jak najbardziej za unikalnością, sama wrzuciłam już 2 unikalne artykuły.

Tylko stwierdziłam, że one i tak unikalne nie pozostaną (kwestia pierwszeństwa zaindeksowania to zupełnie inna sprawa). A argument o tym, że w ten sposób łatwiej upilnować prawa autorskie, moim zdaniem słaby, ale niech będzie.

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Nie jestem starym wygą, więc proszę o wyjaśnienie mi następującej sytuacji.

Na początku września br. dodałem wpis do serwisu artykles.pl . Wpis został zaakceptowany i znajdował się pod poniższym linkiem:

https://artykles.pl/gdy-snieg-pada-na-nieruchomosci/

Wpis się ładnie zaindeksował i widniał w sieci.

Dziś, po miesiącu chciałem sprawdzić jak wygląda sprawa z moim tekstem i może dołożyć coś następnego. Pod linkiem nic nie ma, w serwisie nie mogę znaleźć mojego tekstu. Co więcej - nie mogę się zalogować. Nie otrzymałem żadnych informacji o usunięciu mojego tekstu czy profilu. Co to może oznaczać? Co z tekstem, który mam zapisany na twardym dysku - wykorzystać go gdzieś indziej?

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności