Skocz do zawartości

Mapa google przeszkodą w pozycjonowaniu

cxee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pewien problem.

Mam lokalny serwis ogłoszeniowy. Niestety na haslo na ktore pozycjonuje pojawiaja sie firmy które są w google maps. Przez to zajmuja caly monitor na wysokość. Ja niestety nie mam adresu firmowego w tym mieście. W zwiazku z tym co zrobic zeby byc wyzej od nich ?

Pozdrawiam

tak da się - ale to mrówcza praca. Możesz wykupić też adwordsy...

Nie wiem jaka to branża/nisza - ale można też lekko przyspamować "prowadzimy sprzedaż w Warszawie, POznaniu, Gdańku i innych miastach całej Polski" i firma nie będąca w Warszawie może szybko mieć lepsze wejścia ;) kombinuj waść.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

tak da się - ale to mrówcza praca. Możesz wykupić też adwordsy...

Nie wiem jaka to branża/nisza - ale można też lekko przyspamować "prowadzimy sprzedaż w Warszawie, POznaniu, Gdańku i innych miastach całej Polski" i firma nie będąca w Warszawie może szybko mieć lepsze wejścia :) kombinuj waść.

a jak to zrobić, skoro google wysyła pocztówkę na adres, który się podaje, aby potwierdzić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności