Skocz do zawartości

Tania reklama w adwords?

Mariusz321

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Otrzymałem propozycję od osoby która twierdzi że może mi "załatwić" reklamę w Adwords za pół ceny.

Tzn płace 500zł, na reklamę mam 1.000zł.

Twierdzi że jeździ na spotkania z Google i tam dowiaduje się jak to robić heh

Dla mnie to zwykły przekręt, co o tym myślicie??

Może to zagrozić mojej witrynie w razie "wpadki"?

Nie sądzę, by google zdradzało sposoby na podwojenie budżetu na reklamę - nawet jeśliby takowy istniał.

Po drugie zależy co taka osoba na takich spotkaniach robi... często po prostu biorą garściami kupony adwords.

Albo znają regulamin stosowania ich i z premedytacją używają ich na kilku kontach dla Ciebie, albo nie znają regulaminu i nieświadomie bardzo szkodzą takim klientom jak Ty.

Nie słyszałem o czymś takim jak podwojenie budżetu reklamowego.

Tak sie sklada ze moja firma tez bezposrednio wspolpracuje z google (wujek najpierw robi wywiad gospodarczy o danym podmiocie, ocenia potencjal itd) po czym przydziela bezposrednie wsparcie (dedykowanego accounta lub kilka osob). I to wszystko. Google nie ma wogole polityki rabatowej wiec miedzy bajki mozna wlozyc opowiesci o cudownym rozmnozeniu kuponow itp. (swoja droga sprzedazy bardzo ciezko dzieki temu wyrobic wysrobowane plany)

Alkowiki - dla większego relaksu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności