Skocz do zawartości

[wykonam] artykuły, precle, teksty zapleczowe,tłumaczenia z angielskiego, synonimizacja, rewrity

prej

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Jestem copywriterem z ponad trzyletnim doświadczeniem - z racji na większą ilość wolnego w czasie wakacji szukam osób, które chciałyby podjąć ze mną współpracę (zależy mi przede wszystkim na długoterminowych zleceniach, chociaż pojedyncze także mogę wykonać). Ze swojej strony gwarantuję profesjonalizm, duże doświadczenie, lekkie pióro i terminowość.

Zajmuję się pisaniem tekstów wszelkiego rodzaju zaczynając od precli i contentu na zaplecza, poprzez treści na blogi, strony internetowe, aż do artykułów synonimizowanych oraz tłumaczeń z angielskiego na polski.

W razie dodatkowych pytań lub chęci współpracy proszę o kontakt mailowy: owiekje [małpa] gmail [kropkpa] com (możliwość podesłania próbki moich tekstów)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności