Skocz do zawartości

Plusikowe.com

sebau

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie zapraszam do zgłaszania swoich witryn w moim katalogu:

https://plusikowe.com

Proszę nie dodawać słabych stron :)

Czekam na sugestie i uwagi odnośnie katalogu. Katalog oparty o Arfooo

plusikowe.png

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

znak SŁOWNY "plusikowe" jest zastrzeżonym znakiem towarowym, tak więc nie wolno używac słowa plusikowe.

Kategoria, numer i data zgłoszenia:

TOW: (210) 380060, (220) 14-01-2011

Kategoria i numer ochrony:

TOW: (111)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

żona mi obiecała, że będzie mi wysyłać paczki do więzienia....:)

jak właściciel złoży roszczenie do tej domeny to grzecznie mu ją zwolnię i przeniosę katalog ale wątpię aby ktokolwiek z ich firmy zainteresował się katalogiem stron ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

widze panowie że nie dochodzi do was lub nie chcecie zrozumieć - zastrzeżone słowo to PLUSIKOWE a więc każde użycie tego słowa grozi konsekwencjami ponieważ jednoznacznie kojarzy się z jedną firmą (ten sam przypadek co poczta kwiatowa).

Sebau napisał co zrobi. EOT.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

eh, mogłem kupić minusikowe i było by po sprawie - nie liczyłem się z tym, że ta nazwa jest zastrzeżona - mój błąd:)

Trochę pracy w tą stronę włożyłem także nie będę jej zdejmował jeśli nikt mi tego nie każe zrobić. Zresztą to nie jest domena .pl tylko .com - może nie będzie się rzucać w oczy... :)

Zostawmy już temat domeny.... jeśli ktoś ma inne uwagi lub sugestie co do katalogu to poproszę o info.

nie jestem znawcą tematu ale z tego co słyszałem to jak mialbyś garden-DIGG.com to bardziej podpada niż gardenDIGG.com. Ja bym się nie bał brać Twojej nazwy jeśli strona nie będzie klonem DIGGa a tylko serwisem ogrodniczym :) No ale najlepiej takie pytanie zadaj na PW zgred-owi, bo widać, że zwraca uwagę na te istotne sprawy. Co by nie mówić jeśli chce się założyć jakiś dochodowy serwis/portal, to takie rzeczy po prostu trzeba sprawdzić aby ktoś nie zażądał od Ciebie zwrotu domenki, gdy Twój serwis stanie się wartościowy :)

TRENS - drzew nie posadziłem ale dodałem ładne ikonki do kategorii aby cieszyły oko - i chyba strona wygląda lepiej :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności