Skocz do zawartości

Jak pozycjonować poprzez Fora Dyskusyjne ( Dla początkujących)

Hicarian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Przez moje forum już to nie przejdzie :) W 100 % jest zabezpieczone przed automatami :) A wcześniej moderatorzy sami aktywowali konta i jakie tam maile były: yahweruv@gmail.com, rosemulberryig478@hotmail.com, l.i.ha.iya.n001@gmail.com i.t.p ;) Oczywiścia profile z takimi mailami leciały w (...) :P

No na kiepskich forach śmietniskach może i to przechodzi :)

Linkuj dalej i nie pier*ol

to ja bym chciał podziękować ;)

długo tego tematu szukałem ,ale warto było ;) dzięki za mądre podpowiedzi

P.S. A wie ktoś może jak to jest z tymi linkami "nofollow" na forach? Mają siłę?

Świetny zespół muzyczny na wesele

Wybierz dom weselny na swoje przyjęcie

Zorganizuj swoje przyjęcie weselne z portalem wesele radom

• 1 miesiąc temu...

Dzięki za porady. Wkrótce wezmę się za testy.

Tak naprawdę Twoja rada dotyczy sposobu wyszukania tematycznego forum więc nie powodu żeby się czepiać. Przecież to co tam napiszemy wcale nie musi być spamem. Wystarczy poświęcić trochę czasu i napisać sensowny komentarz. Wierzę, że będzie miał większą siłę niż automatyczne głupoty, które ciągle znajduję w sieci.

Redaguję witrynę www.kredyty-lokaty-konta.pl. Porady i oferty bankowe, ranking kredytów gotówkowych, lokaty bankowe, kredyty mieszkaniowe, karty kredytowe i inne usługi, ranking kredytów hipotecznych. Wiadomości gospodarcze, finansowe, aktualne dane o inflacji 2022.

Jeśli chodzi o fora tematyczne nie trzeba nawet spamować, często ludzie poszukują treści które mogą znaleźć na naszej stronie, wystarczy im podać linka, my mamy kolejnego BL i ruch na stronie, a ludzie oszczędzają czas.

A wcześniej moderatorzy sami aktywowali konta i jakie tam maile były: yahweruv@gmail.com, rosemulberryig478@hotmail.com, l.i.ha.iya.n001@gmail.com i.t.p

Więc mnie, choć botem nie jestem, byś z marszu odrzucił. Login mojego defaultowego konta mail składa się z 4 (wydawałoby się) przypadkowych liter - choć tak na prawdę przypadkowe nie są.

Fajna strona o capoeira

spamowanie na forach jest nieetyczne.

Co innego wartościowa wypowiedz z dołączonym dotyczącym wypowiedzi linkiem :(

Jesteś w gimnazjum, liceum lub na studiach, fizyka to dla Ciebie problem?

Nic prostszego wystarczy, że za darmo nauczysz się wzory fizyka z objaśnieniami symboli.

I policzysz kilka zadania fizyka z rozwiązaniami dla liceum, gimnazjum i studentów.

Sprawdzam Wam się to linkowanie na różnych forach ? Większość tych poważnych ma i tak linki nofallow więc wchodzi ew. ruch bezpośrednio z forum ale czy to ma wpływ na pozycję ? Na aukcjach można odnaleźć oferty pisania postów na forach o2 czy gazeta ale to totalnie nic nie daje jesli chodzi o miejsce w wyszukiwarce...

spis stron PR2 bezpłatny, moderowany katalog, za 3 komentarze wpis PREMIUM gratis

ciekawy katalog stron z PR1 - darmowy

Jeśli chodzi o fora tematyczne nie trzeba nawet spamować, często ludzie poszukują treści które mogą znaleźć na naszej stronie, wystarczy im podać linka, my mamy kolejnego BL i ruch na stronie, a ludzie oszczędzają czas.

Można tak robić ale jak znaleść 100 albo i więcej pytań, na różnych forach w odpowiednim czasie, żeby przy okazji odpowiedziec na takie pytania zapodając im linka do naszej strony?

Nie prowadzę firmy SEO ale lubię być w TOP3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności