Skocz do zawartości

[Facebook] Wpływ sexi profilu na ilość fanów i siłę reklamy

Rzezniczek

Rekomendowane odpowiedzi

Ale fikcyjne konta tworzone są tak, że właśnie się teoretycznie znają i mają wspólnych znajomych:] W wiadomościach za dużo było pytań typu "znamy się?" i to jest wyłapywane.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak myślę. Zapraszałem delikatnie. Mailowałem z innymi. Dodałem się do kilku fanklubów. Normalne użytkowanie. Wydaje mi się, że mogli dojść po IP, że korzystam z dwóch kont. Nie zakładałem konta przez Proxy tylko przez swoje IP. To jedyna opcja która mi do głowy przychodzi. Ale znowu pomyślałem, że z tego samego komputera mogą dwie osoby korzystać. Jednak idąc dalej dziwne, że z tego samego komputera dwie osoby korzystają o innym nazwisku. Mogłem założyć konto laski o moim nazwisku i wtedy bym ściemniał, że to siostra.

Za dużo kombinujecie, ja mam >5 kont, korzystam z tego samego IP i nie mam bana ;p

Dokładnie, ja również korzystam z kilku profilów na fejsie, mam stałe IP, nie korzystam z proxy, a mimo to konta funkcjonują i mają się dobrze. A żeby było fajniej, to każde o innym nazwisku:P Druga sprawa, to że znajomi na tych kontach się powielają i nierzadko sam się już gubię w jakim celu jest które konto utworzone:P

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

noo proszę, nowość.

Przy dodawaniu nowej osoby do znajomych pojawia się pytanie " czy znasz tę osobę poza facebookiem?". Będzie trudniej zbierać "naturalnych" znajomych :D

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

Mnie to się pokaząło pierwszy raz. I to na dość starym koncie, dlatego mnie tak zadziwiło. Jeśli mówisz, że od dawna, to pewnie tak jest.

Strony internetowe Gorzów

Nieuczciwy kontrahent? Nie wiesz jak napisać wezwanie do zapłaty? daj znać na prv, prawnik zrobi to za Ciebie.

Darmowy katalog stron

Takie info u mnie pojawia się zwykle w sytuacjach, gdy zapraszam do znajomych osoby, z którymi nie mam żadnych wspólnych zainteresowań/znajomych/innych powiązań (np. nowych znajomych ze studiów czy z pracy). Kilka razy też w przypadku, gdy zapraszałem osoby niepełnoletnie lub ograniczające widoczność swojego profilu. Ale jak dokładnie działa ten algorytm nie mam pojęcia.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności