Skocz do zawartości

Skacze

dyktek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ci z poczatku maja szczescie a ja sie wspinam i wkurza mnie ze google dawno nie zagladal na moje strony zeby je zaktualizowac ale ostanie 3 dni roboty staly sie bardziej aktywne

mysle ze mieli problemy z baza po prostu kurczy im sie miejsce, wywali jakas pule spamu i teraz zapodali crawling, albo wdrazali nowe rozwiazania, na przyklad nowy robot albo dodali wiecej serwerow, ale ktoz to moze wiedziec :lol:

Check email deliverability tool Maildog

Ostatnio przybylo mi sporo nowych linkow.

Ciekawe keidy bedzie ta aktualizacja ranka?

Tyle juz czasu minelo....

Masz na myśli globalną aktualizację? Tak się chyba nie dzieje?

Jeden z moich serwisów podskoczył trzy dni temu, więc ogólny taki proces ciągle trwa. Może po prostu 'nie zasługujesz'.

:]

Szy.

u mnie jest tak. mam stronke gdzie pod pewnym haslem jestem na 2 pozycji... dalem sobie linka do mej nowej www o tej samej tematyce. efekt skakania trwa juz kilka dni, raz jestem na 4 raz na 20 miejscu !

Pozdrawiam

No teraz i u mnie skacze wyskakuje przedemnie stronka z 65 linkami a ja do swojej mam 630 ;) ale fajowo Googlowy miszmasz ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Skoki są niesamowite :D przed południem moja stronka wisiała tak jak zawsze potem jak zobaczyłem tą stronke na 4 miejscu spośród 4.620.000 dok. to miałem iść po browarka do lodóweczki 8) ale tak teraz spoglądam i już mnie nie ma w pierwszej 300 ;)

Miszmasz superowy

Nawet widze niezłe jaja strony z mała ilością linków wyprzadzają te z dużą ilością :shock:

Chyba że widzę skoki i jeszcze się nie ustablizowało :!: :!:

Powolne zmiany w Google ;)

Jedna ze ston konkurencji z hidden text wyleciała sama :D czyżby czcionke -5000 Google juz rozpoznawało

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

A widzicie jakie są skoki w ilości dokumentów na dane hasła ? zerknijcie na jakieś takie gdzie jest 4-5 mln. dok. mniejwięcej co 10 minut skok jest wielkości 1,5 mln stron :shock: może to normalne ale ja szybciej na to uwagi nie zwróciłem :?

A widzicie jakie są skoki w ilości dokumentów na dane hasła ? zerknijcie na jakieś takie gdzie jest 4-5 mln. dok. mniejwięcej co 10 minut skok jest wielkości 1,5 mln stron  :shock: może to normalne ale ja szybciej na to uwagi nie zwróciłem  :?

hm ja uważam za normalne, nie wiem jak przedmówcy, ja przynajmniej nie mogę znaleźć często stron które sa w takim "tlumie" na tej samej stronie przez klika dni, byc może jakiś "link rotator" w systemie :hello:

Canon sony aparaty cyfrowe, kamery cyfrowe - promocja. Atrakcyjny system ratalny. Katalog stron www

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności