Skocz do zawartości

Darmowy półautomat do SEOKatalogów

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

Widzę, że się podoba i widzę że przybywa userów, czyli nie pozstaje mi nic innego jak rozwijać temat. Wkrótce zniknie parę drobnych usterek i pojawią się nowe funkcjonalności. Jeśli ktoś chciałby coś czego tam nie ma będę wdzięczny za uwagi. Dotychczasowe w wiekszości czekają w kolejce.

C.png

C.png

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mała promocja dla weekendowych seo-działaczy. Kody ważne przez dobę od uruchomienia

FJ14IH9F

JW4N3VWS

YWZIS6T7

Tego samego kodu nie można używać na wielu komputerach jednocześnie. Jeśli wszystkie 3 będą akurat zajęte można spróbować np za pół godzinki, może coś się zwolni.

C.png

C.png

Dziękuję za kod - skorzystałem :( widzę że seoki mają wymagania :P z całej listy szukałem ogólnych, bez min. PR, bez logowania i darmowych i tylko 41 pozycji... Ale dobre i to :) raz jeszcze dzięki za promocję i pozdrawiam.

@seogreen

Podejżewam, że wybrałeś ogólne, ukryj: płatne, z BL i z min PR. Wtedy pokaże tylko ogólne, które nie mają opcji wpisów płatnych, z BL i z min PR. Żeby znaleźć to czego szukasz wybierasz ogólne i "tylko darmowe". Wtedy będziesz miał wszysktkie, które mają opcję wpisu darmowego (bez BL, bez PR), a mogą mieć przy tym przecież i jakieś płatne-premium czy wyróżnione z BL. To nie jeszt filtrowanie darmowy lub płatny czy z min PR. W jednym katalogu może być jednoczesnie kilka różnych opcji.

Przy okazji podsunałeś mi pomysł, bo w filtrach opcji wpisu jest teraz tylko iloczyn logiczny i negacja sumy, przydałaby się suma logiczna. Myśle, że lada dzień filtr będzie tak działać.

C.png

C.png

Poszła mała dokładka do seolisty. Można tam kupić multikody, jak na razie tylko do katalogów kulfika. Przy katalogach do których jest multikod jest dodatkowy link [multikod+gratis]. Tak jak podpowiada link do multikodu można dostać coś gratis. Multikody są w tej samej cenie co u źródła (clpik-studio), a do tego inne kody gratis, więc chyba warto. Szczegóły: https://seokatalogi.moneron.pl/multi?mgrupa...lpik-studio.com

Jeśli ktoś chce skatalogować półautomatem do tych katalogów wystarczy przejść do półautomatu ze strony z listą tych katalogów, zostanie w pamięci do wygaśnięcia sesji. Można też katalogwać "na skróty" przechodząc do [zobacz info] pierwszego z brzegu, a następnie do kolejnych za pomocą linków na dole.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności