Skocz do zawartości

Darmowy półautomat do SEOKatalogów

moneron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy jest możliwość zobaczenia do kiedy mam wykupiony dostęp?

Technicznie nie ma problemu z pobraniem takiej informacji z dotpay, ale na stronie nie ma takiej możliwości. Moja propozycja: Podaj mi kod na PW lub email (znajdziesz na stronie), sprawdzę ile mu zostało.

oraz czy jest możliwość przedłużenia konta kodem sms jeśli mam jeszcze parę dni dostęp?

Czas "życia" różnych kodów nie sumuje się. Jeśli chcesz korzystać dłużej to użyj nowego kodu dopiero gdy dotychczas używany wygaśnie, inaczej będziesz stratny.

C.png

C.png

Przypominam się w związku z drobną zmianą, która dotyczy bardziej samej listy niż dodawarki. Jest już szczegółowe info dot. wymagnego min. PR, aktualnie widać wartość minimalnego wymaganego PR Dziś, najpóźniej jutro zostanie zaktualizowany filtr, póki co nowe info najbardziej przyda się osobom korzystającym z eksportowanej listy, tam równierz widać min. PR.

C.png

C.png

• 2 tygodnie później...

Może ostatnio niektórych zniechęciło sporo "czerwonych pól" na liście. Po wielogodzinnych bojach wszystko zostało sprawdzone, trochę katalogów wypadło z listy, reszta zaktulizowana. Zostało dwadzieścia kilka pozycji "na żółto" - większość to pretendenci do usunięcia z listy, ale dostali 14-dniową szansę. Reasumując z okazji sporego update-u postanowiłem się przypomnieć stąd ten post.

Mam jeszcze pytanie do userów, czy nie przydałby się raport z katalogowania. Zastanawiam się czy warto poświęcać temu czas dlatego jestem ciekaw waszego zdania.

C.png

C.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności