Skocz do zawartości

Sens BL bez anchora na portalach PR>3 i... follow

Drapeta

Rekomendowane odpowiedzi

Hey! Takie pytanie... Wiele już o tym czytałem (na PiO też) i im więcej czytam, tym bardziej jestem zakręcony :( Czy jest sens dawanie takiego linka na jakimś portalu:

https://mojastrona.xx

Nie mam możliwości dodania anchora, tylko mogę coś takiego wpisać jak wyżej. Zakładam, że oczywiście linki nie mają rel="nofollow", tylko są śledzone. Chętnie podziękuję buttonem za konkretną odpowiedź! DZIĘKI!

P.S. Podstrony tych portali mają często PR=N/A. I to na tych podstronach jest możliwość dodania linku. Główna domena portalu ma PR>3. Nie wiem czy to ma znaczenie? Pewnie ma i pewnie tu jest pies pogrzebany? :D DZIĘKI :)

Takie linki też są ważne, wzmacniają twoją stronę pod kątem seo. Najlepiej jak podstrona na której będziesz miał linka posiadała jakiś pr skoro musisz się o niego starać "ręcznie". Jeżeli główna ma wysoki pr to masz mały procent, że podstrona z twoim linkiem przejmie pewną jego część, im podstrona bardziej schowana w serwisie, tym mniejszy %

Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie  - Webhosting1st

Sklep z częściami do laptopów.

Takie linki wzmacniaja ogolnie strone np. wplywaja na PR. Nie beda mialy natomiast bezposredniego wplywu na dana fraze. Poza tym dzieki wiekszej ilosci linkow strona sie lepiej indeksuje, co ma istotne znaczenie jak mamy jakis duzy portal czy forum. Warto zdobywac takie linki, ale tak jak zaznaczyl qlwik, jezeli sa one na stronie z PR0 i masz to robic recznie to strata czasu bawic sie w to na duza skale. Lepiej wtedy poszukac miejsc gdzie mozna dodac linki z anchorem.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności